Yanından kitabını hiç ayırmayan, her ortamda kitap okuyan insanlar sizce sıkıcı mı?

Yanından kitabını hiç ayırmayan, her ortamda kitap okuyan insanlar sizce sıkıcı mı?

Merhabalar 🤗
Tabiki de hayır. Aksine bana daha cazip ve çekici geliyorlar. Her zaman kendini bilgiye aç hisseden insanlarla beraber olmak hem kendini hem karşı tarafa eğlence verir.
Tam tersi, yanlarında kitap okuduğu insanlar sıkıcı.
Kitap okumayı seven insan bilgi almayı ve vermeyi, muhabbeti, paylaşmayı sever. Eğer bunu yapmak yerine kitabına sarılıyorsa, oradaki kişilerle bunu yapamadığı içindir.
Birisi yanınızda kitap okuyorsa kendimizi sorgulamalıyız.
Biz sıkıcı mıyız?
Hayır aslında tam tersi onlar değil biz sıkıcıyız
Cevap
14Cevap
hayır bulmuyorum
Bazıları göstermelik okur, bu tür kişileri samimiyetsiz ve gereksiz bulurum. Ama okumayı sevdiği için elinden kitap düşürmeyen kişileri takdir ederim.
Belli oluyorlar zaten bir şekilde.
Okuduğu kitaba bağlı olmamakla birlikte kitap okumasından anlayamazsın okumadığı zamanlarda anlarsın ki bir ortama girip kitap okuyorsa gösteriş için de olabilir sonuçta ortama zaten diğerleriyle sohbet etmek için giriliyor. (Herkesin günahı kendine arınır tabi)
😊👍
Aynen
Hayır hayran oluyorum. Günlük telaşlarına rağmen kitap okumaya zaman ayırabilen, ayıran insanlara. Ben bazen bu bahanenin arkasına sığınıyorum çünkü.
Kitap okuyan sıkıcı değildir aksine sürprizlerle doludur görmesini bilene. Ama eğer sizin yanınızda kitap okuyorsa bilin ki siz sıkıcısınızdır. İnsan yalnız ve sessiz ortamda kitap okur.
Kitap okuyan insan sıkıcı olmaz, sadece içi boş kitap okuyan insan sıkıcı. İlmini, bilgisini artırmayacak kitabı okuması sıkıcı ve gereksiz.
Sen ne tür kitaplar okuyorsun
Hayır kitap muhabbeti yapan insan yok
Klasiklerden pek muhabbet edemem
Ama psikoloji ve Felsfe muhabbeti sarar
Okuduğu kitaba göre değişir. Atlasçılar Ansiklopediciler, Yemek Tarifçileri cansınız😎. Romancılar kişisel gelişimciler asla büyüyemeyeceksiniz 🤣.
Kipat okuyan inşanlaya ayrı bi şempatim vay zâten bende okuyoyum kendimide onlarıda sıkıcı bulmuyoyum
Okunacak ortam var okunmayacak ortam var. İki kişi karşılıklı oturup çay kahve içiyorsa ve ardından çıkarıp kitap okuyorsa bu karşısında oturana saygısızlıktır mesela.
Birbirleriyle çok iyi anlaşırlar ondan şüphen olmasın
Hayır tabiki kitap okuyan insan candır alnından öperim 🌷❤️❤️
Neden sıkıcı bulayım, ne güzel kendini geliştiriyor. Benim için bir yaşam
Neremiz sıkıcı bizim 😒
:)))
Ben klasik okumayı sevürim bir deddettif romanları ve hiç de sıkıcı bulmuyorum aksine kitap okuyanlara karşı ilgim var
Ne güzel söylemiş Jack London;
Seni kitap okuyan insanlarla tanıştıracağım.
"Hayat, ancak böyle insanlarla bir araya geliyorsan yaşanmaya değer olur."
Bulmuyorum kendim okudugum icin haha
Hayır hiç sıkıcı bulmuyorum
okumak boş işlerle uğraşmaktan iyidir
hayır sabırlı ve zeki bulurum
Hayır bende kitap okumayı çok severim.
Gardaş ben okuduğum halde kendimi sıkıcı buluyorum nxnsnnxns
Sıkıcı bulan cahildir.
Hayır çok severim
Ne okuduğuna bağlı
Bulmuyorum
Hayır neden bulayım