Kültür & Sanat Bugün öğrencilerimle birlikte yaptığımız resim nasıl olmuş? marulsalataası Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1512 Yapay Zekaya Sor 🖌️👩🎨🎨 Güncellemeler+1 yıl Cuma gününe özel 😬😂👍 Güncellemeler+1 yıl Soru vitrinde 👩🎨❤️👍 Bugün öğrencilerimle birlikte yaptığımız resim nasıl olmuş? Cevapla Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Şirin ve güzel olmuş 1 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence gayet başarılı, heralde anasınıfı veyahutta birinci sınıf öğretmenliği yapıyorsunuz bu yetenekleri kesfetmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum 1 4 Yorumla marulsalataası +1 yıl Ortaokul* Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Yinede çok güzel hocam sizleri tebrik ederim Yorumla marulsalataası +1 yıl çok teşekkür ederim 🙏 Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Rica ederim Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Çok güzel olmuş ananası kesinlikle bana Özel yapmışsınız hissettim😝😌 1 1 Yorumla marulsalataası +1 yıl Tabiki de 😅 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 711 cevap paylaştı. İçim açıldı renkler çok pozitif bana bu çizimi versen mutfağıma çerçeveletirim 😂 2 1 Yorumla marulsalataası +1 yıl 🙏❤️😬 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Çok güzel resimler 🙂. Profilinde Atatürk olan genç bir resim öğretmenini takip ettim. Başka çalışmalar da bekliyoruz. Başarılar diliyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen ne güzel tatlı insansın. Yerim sizin gibi öğretmenleri, hep var olun. 1 2 Yorumla marulsalataası +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakkınız Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Çok güzel olmuş.Sanırım bir ben beceremiyorum sulu boya resimlerini :/ 1 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 651 cevap paylaştı. su yesilli olan ne avakado mu nyese onu begenmedim onsuz daha iyiydi. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 377 cevap paylaştı. Gerçekten harika ötesi olmuşlar. Çok başarılı 🤩🤩 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Avokado, ananas ve limon gibi olmuş, çok hoş duruyor 1 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Oldukca iyi. Temiz çalışılmış. Ortaokul olmalılar 😊 1 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Bence gayet başarılı. En azından çöp adam çizmeyi beceremeyen benim düşüncem. :D 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sulu boya ile yapılmış güzel bir çalışma olmuş öğrencilerin ellerine sağlık 1 0 Yorumla
ÖzgürDersim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hocam elinize, emeğinize sağlık. Çok tatlı olmuş, ben çok beğendim. Mesleki hayatınızda başarılar dilerim. 0 0 Yorumla
IamtheHunter Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Uhu sürüp toz şekerleeri serperdik sonra boyardik anasınıfında bazı pidkopatlar onları panoda yalardi 0 0 Yorumla
Yavruuuuucuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl çok güzel olmuş. Baska varsa paylaşır misiniz 2 1 Yorumla marulsalataası +1 yıl Paylaşırım 🙂 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 557 cevap paylaştı. Bir öğrenci yaptıysa gayet iyi. Süper de değil tabi 0 0 Yorumla
Lion_Heart__ Takip Et Xper 6 Yaş: 122 , eic 94% +1 yıl marul resmide yapsanız olmazmı 1 2 Yorumla marulsalataası +1 yıl var yaptım onu da 🤦😂 Yorumla Lion_Heart__ +1 yıl onuda paylaş puan verelim 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uyu sürüp üstüne sim serpse daha gzl olur mesela ananasa sari parlak bi sim flj 0 0 Yorumla
bernaayagmurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok güzel olmuşş🥑🍍🍋 ellerinize sağlık 🤍🌸 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çok güzel olmuş öğretmenim ellerine sağlık 1 0 Yorumla
BenElifSen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Çok güzel ve düzenli çalışma olmuş bence 1 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ellerinize sağlık selam söyle vazgeçmesinler 1 0 Yorumla
TarantulaKml Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cok güzel olmus hocam elinize sağlık 1 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Örtmenim elinize sağlık, ben beğendim 😀👍🏻 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl OyyVeletcanlar iyi iş çıkarmış 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok güzel, hoş olmuş. Ellerinize sağlık ☺ 1 0 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok gerçekçi olmuş hocam ellerinize sağlık 😯👌 1 0 Yorumla
BirkiloNamus4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Hocam alanınız nedir? 1 10 Yorumla marulsalataası +1 yıl Görsel sanatlar Yorumla BirkiloNamus4 +1 yıl MEB’e mi bağlısınız peki🙄 Yorumla marulsalataası +1 yıl Evet neden Yorumla BirkiloNamus4 +1 yıl Merak ettim özel mi değil mi diye.Göreve ne zaman başladınjz Yorumla marulsalataası +1 yıl geçen sene başladım yaşım 24 benim normalde 23 diye gözüküyor. Yorumla BirkiloNamus4 +1 yıl Aa ne güzel sevindim adınıza Meslektaşız inşllah hakkınızda hayırlısı olur☺️ Yorumla marulsalataası +1 yıl Aaaa siz ne zaman başladınız 🤔 Yorumla BirkiloNamus4 +1 yıl İki sene oluyor benim ama alanım faarklı Yorumla marulsalataası +1 yıl nedir sizin alanınız Yorumla BirkiloNamus4 +1 yıl Beden Eğitimi Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık 😍 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 418 cevap paylaştı. Güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor renkleri çok beğendim 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çok güzel bir anı ne mutlu size iyi varsınız 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 574 cevap paylaştı. Çok başarılı, çocuklar çok şanslı. 1 0 Yorumla
YıkıkViraneAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Böyle ögretmenimiz oldu da biz mi okumadik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Şirin ve güzel olmuş
Bence gayet başarılı, heralde anasınıfı veyahutta birinci sınıf öğretmenliği yapıyorsunuz bu yetenekleri kesfetmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum
Ortaokul*
Yinede çok güzel hocam sizleri tebrik ederim
çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Çok güzel olmuş ananası kesinlikle bana Özel yapmışsınız hissettim😝😌
Tabiki de 😅
İçim açıldı renkler çok pozitif bana bu çizimi versen mutfağıma çerçeveletirim 😂
🙏❤️😬
Çok güzel resimler 🙂. Profilinde Atatürk olan genç bir resim öğretmenini takip ettim. Başka çalışmalar da bekliyoruz. Başarılar diliyorum.
Sen ne güzel tatlı insansın. Yerim sizin gibi öğretmenleri, hep var olun.
Teşekkür ederim 🙏
Hakkınız
Çok güzel olmuş.
Sanırım bir ben beceremiyorum sulu boya resimlerini :/
su yesilli olan ne avakado mu nyese onu begenmedim onsuz daha iyiydi.
Gerçekten harika ötesi olmuşlar. Çok başarılı 🤩🤩
Avokado, ananas ve limon gibi olmuş, çok hoş duruyor
Oldukca iyi. Temiz çalışılmış. Ortaokul olmalılar 😊
Bence gayet başarılı. En azından çöp adam çizmeyi beceremeyen benim düşüncem. :D
Sulu boya ile yapılmış güzel bir çalışma olmuş öğrencilerin ellerine sağlık
Hocam elinize, emeğinize sağlık. Çok tatlı olmuş, ben çok beğendim. Mesleki hayatınızda başarılar dilerim.
Uhu sürüp toz şekerleeri serperdik sonra boyardik anasınıfında bazı pidkopatlar onları panoda yalardi
Çok şirin ve güzel olmuş 🌸
çok güzel olmuş. Baska varsa paylaşır misiniz
Paylaşırım 🙂
Bir öğrenci yaptıysa gayet iyi. Süper de değil tabi
marul resmide yapsanız olmazmı
var yaptım onu da 🤦😂
onuda paylaş puan verelim 😅
Uyu sürüp üstüne sim serpse daha gzl olur mesela ananasa sari parlak bi sim flj
ne buu 😳karpuz yapsaydıniz yaa😡 genede eline sağlık
Çok güzel olmuş 👍🎊
Çok güzel olmuşş🥑🍍🍋 ellerinize sağlık 🤍🌸
Güzel tebrikler 👏👍🏻
Harika olmuş ya hocam
Çok güzel olmuş öğretmenim ellerine sağlık
Çok güzel ve düzenli çalışma olmuş bence
Ellerinize sağlık selam söyle vazgeçmesinler
Ay ne güzel olmuş bayıldım
Bu biraz gerçekçi olmuş
Çok güzel elinize sağlıkk 🌸☺️.
Cok güzel olmus hocam elinize sağlık
Örtmenim elinize sağlık, ben beğendim 😀👍🏻
Oyy
Veletcanlar iyi iş çıkarmış
Çok güzel, hoş olmuş. Ellerinize sağlık ☺
Çok gerçekçi olmuş hocam ellerinize sağlık 😯👌
Hocam alanınız nedir?
Görsel sanatlar
MEB’e mi bağlısınız peki🙄
Evet neden
Merak ettim özel mi değil mi diye.
Göreve ne zaman başladınjz
geçen sene başladım yaşım 24 benim normalde 23 diye gözüküyor.
Aa ne güzel sevindim adınıza Meslektaşız inşllah hakkınızda hayırlısı olur☺️
Aaaa siz ne zaman başladınız 🤔
İki sene oluyor benim ama alanım faarklı
nedir sizin alanınız
Beden Eğitimi
Güzel olmuş 🙂 ne ogretmenisin
Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık 😍
Güzel görünüyor
Emeğinize sağlık. hoş
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Çok güzel görünüyor renkleri çok beğendim
Çok güzel bir anı ne mutlu size iyi varsınız