Kültür & Sanat Yolda yürürken karşına bir ressam çıksa, "kıpırdama resmini çizeceğim" dese ne yapardın? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Farzet ki başına böyle bir olay geldi, ne gibi bir tepki verirdin? 😂 Yolda yürürken karşına bir ressam çıksa, "kıpırdama resmini çizeceğim" dese ne yapardın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. İstemezdim 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 377 cevap paylaştı. Okey derim, birkac teknik sorar muhabbet ederim. Ben de seni çizeyim derim jsjsjsjs 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ve Cin Ali çizip eline veririm, al bende seni çizdim derim :)) Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahaha yok güzel çizerim Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sağ profilden daha iyi çıkıyorum öyle çiz derim 1 0 Yorumla
tuhafbirgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hemen oturur sonucu beklerim kendimi başkalarının pencerelerinden görmek müthiş bir şey 1 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Olur derim😅 benden güzel model mi bulcak 😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabi, kaçırmamalı bu fırsatı :)) Yorumla heyasi +1 yıl Kesinlikle 😄 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sonunda bana hediye edecekse olabilir. 😂 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kıpırdamazdım, çizmesini beklerdim 1 0 Yorumla
istisnaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Tabikide der merakla resim bitmesini beklerdim 0 0 Yorumla
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl acelem var, bi dahaki sefere soz smxmwxmend 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çiz derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstemezdim
Okey derim, birkac teknik sorar muhabbet ederim. Ben de seni çizeyim derim jsjsjsjs
Ve Cin Ali çizip eline veririm, al bende seni çizdim derim :))
ahahahaha yok güzel çizerim
😂😂
Sağ profilden daha iyi çıkıyorum öyle çiz derim
Hemen oturur sonucu beklerim kendimi başkalarının pencerelerinden görmek müthiş bir şey
Olur derim😅 benden güzel model mi bulcak 😄
Tabi, kaçırmamalı bu fırsatı :))
Kesinlikle 😄
Sonunda bana hediye edecekse olabilir. 😂
Kıpırdamazdım, çizmesini beklerdim
Tamam derdim çiz bakalım
Kıpırdamam, çizsin :D
Tabikide der merakla resim bitmesini beklerdim
İşi gücü bırakır beklerim
acelem var, bi dahaki sefere soz smxmwxmend
Çiz derim