Kültür & Sanat Kültür sanat etkinlikleri hayatınızda kaçıncı sırada geliyor? _Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Kültür sanat etkinlikleri hayatınızda kaçıncı sırada geliyor? Kültür sanat etkinlikleri hayatınızda kaçıncı sırada geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,5b cevap paylaştı. 3. sırada yer alıyor 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Her hangi bir sıralama yapmadım fakat vakit buldukça değerlendiriyorum bu tür etkinlikleri 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk on listemde sanat insanı mutlu eder 1 0 Yorumla
VOYSEA1035 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl ilk 5 de yar alıyor, tiyatroyu severim 1 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 417 cevap paylaştı. İlk sırada. Mesleğim çünkü. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
3. sırada yer alıyor
Her hangi bir sıralama yapmadım fakat vakit buldukça değerlendiriyorum bu tür etkinlikleri
İlk on listemde sanat insanı mutlu eder
ilk 5 de yar alıyor, tiyatroyu severim
İlk sırada. Mesleğim çünkü.
ilk,
İlk sıralarda ☺️
2. falan