Piyano çalmayı çok istedim ama bir türlü fırsat olmadı 😃

Piyano çalmayı çok istedim ama bir türlü fırsat olmadı 😃

Çocukken saza merak saldım. O zamanlar 9 yaşındaydım. Evde kendi imkanlarımla çalmaya çalıştım, sonrasında ailem bende ki hevesi görünce saz kursuna yazdırdı. Yavaş yavaş bir kaç parça çalmaya başladım derken profosyonel oldum. Mütevazi olmayacağım profosyonellik konusunda. Sahne aldığım yerler oldu. Ücretsiz saz dersleri verdim, bir çok kişiye saz öğrettim. Umarım sizde bir gün bir yerlerden başlarsınız. Bence istek ve azim olduktan sonrada kolaylıkla öğrenirsiniz. her şey gönlünüzce olsun. 😊
Başarıların daim olsun dostum 😃
Çok teşekkür ederim hocam. Bende size başarılar dilerim 😊🙏🏼
Saz ve gitar ve bunların elektrolarını kullanmayı biliyorum. Hatta üniversitedeyken küçük bir rock grubum bile vardı. Bir kaç konser teklifi dahi almıştık. Ne günlerdi ama...
Cevap
14Cevap
Piyano denemiştim
şu an Elektronik Bateri çalabiliyorum, ama Dombra aletini çalmak istiyorum çok hoş bi sesi var
Keman, piyano ve gitar denedim. Sarmadı ama kafa dağıtmak için mutlaka birini öğreneceğim. Ayrıyeten bağlama var severim ama elime yakışmıyor.
Mızıka flüt ork gerçekte orgtur fakat yüzüklerin efendisindeki orklar geldi aklıma 😂
Evet, evimde hala duruyor, birgun belki bir kursa gitmeyi denerim.
Piyano ve gitar çalabiliyorum.
Piyanoyu 7 yaşından beri gitarı liseden beri...
Birgün kesinlikle bir enstrüman öğrenmeye odaklanacağım. Duygulu adamım ben. Bunu bir enstrüman ile idade edebilmek güzel olurdu hatta öğrenmezsem ayıp olur. Keman olabilir veya klarnet
Başarılar diliyorum 😊
Müziğe hep uzak kaldım
En son 5. Sınıfta flüt aldırmışlardı
1 kez bile çalmadan dönem sonunda verilen düşük nota sinirlenip kırmıştım xd
Burdan o hocanın da A
Bir ara ney üfledim mızıkayı saymazsak birde kalimba çalıyorum
piyano, keman, bağlama, gitar ve ney çalabiliyorum şuanlık bateri ve alakasız ama kabak kemane çalmayı da çok istiyorum
Yan flüt çalışıyordum ama epeydir üflemiyorum umarım küsmemistir bana
evet insanın ruhunu dinlendiriyor
Flüt ve gitar çalardım.
Daha bir saksafon bile çalamadık
Flamenko gitar çalıyorum
Biraz piyano kastım
Bağlama uğraşıyorum
İstediğim enstrümani çalıyorm zaten
Amatör olarak gitar çalıyorum birkaç yıldır
Sabah ki tavrımdan dolayı haksız olarak senden özür diliyorum. Biraz ani gelişti her şey kusura bakma
Sorun yok
Sen sanırım muhabbet başlatmak için öyle bir mesaj yazdın. Ben durumu daha yeni anlıyorum, bencilce bir tutum sergiledim. Gerçekten kimseyi üzmek istemem bu konularda oldukça hassasım
Çalıyordum bıraktım
Çocukken
Yok denemedim hiç
Keman
Flüt😒
Gitar çaldım
yoo.
hayır
Tabiki saz
Hayır denemedim
Denemedim
Hayır denemedim