Kültür & Sanat Türk kültürünü temsil eden bir enstrüman olduğunu düşünüyor musunuz? ÖzgürDersim Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor "Bu enstrüman Türk kültürünü temsil ediyor" dediğiniz bir enstrüman var mı? Türk kültürünü temsil eden bir enstrüman olduğunu düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Bağlama, kabak kemani ve sipsi kesinlikle Türk kültürünü yansıtan üç enstrümandır. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ben piyano derdim çünkü sesi çok huzur verici 0 0 Yorumla
koçgızı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Orta Asyadakılar da kullandığına göre, olabilir. 1 3 Yorumla koçgızı +1 yıl Bağlamayı sordun gibi algılayrak cevapladm Yorumla ÖzgürDersim +1 yıl Hayır, bağlamayı sadece görsel olarak ekledim:)) Yorumla koçgızı +1 yıl evet sonradan çaktım 🙂 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 559 cevap paylaştı. Ney derdim. Sesi de huzur veriyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bağlama, kabak kemani ve sipsi kesinlikle Türk kültürünü yansıtan üç enstrümandır.
Ben piyano derdim çünkü sesi çok huzur verici
Orta Asyadakılar da kullandığına göre, olabilir.
Bağlamayı sordun gibi algılayrak cevapladm
Hayır, bağlamayı sadece görsel olarak ekledim:))
evet sonradan çaktım 🙂
Ney derdim. Sesi de huzur veriyor
Agiz kopuzu vardi diye okumustum.
Bağlama
Bağlama
Ney.
Kopuz bence
Ney var
evet saz