Kültür & Sanat Podcast dinliyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Podcast dinlenme oranları ne düzeydedir? Güncellemeler+1 yıl Önerileriniz varsa alabilirim. Ayrıca bende oluşturmak istiyorum Podcast dinliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Dinlemiyorum. 0 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 417 cevap paylaştı. Dinliyorum...Sanat tarihi ile ilgili ben de yapmak istiyorum. Ama nereden başlayacağım bilmiyorum. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende yapmak istiyorum her türden başlamak istiyorum 🙂 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Bir ben dinlemiyorum arkadaş çevremde. Ne kaçırdığımı merak ediyorum artık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende yeni yeni dinliyorum spotifydan 🙂 ilgini çekebilir bir dene istersen Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Sürekli dinlerim. Genelde yürüyüş ve bulaşık yıkarken dinliyorum:D 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂 güzel vakit geçiyor dimi Yorumla Dropaline_ +1 yıl Kesinlikle:) Yorumla Soran +1 yıl Ne tür dinliyorsun merak ettim 🙂 Yorumla Dropaline_ +1 yıl Genel kültür, gündem, tarih, genel komedi içerikli dinliyorum. Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel keyifli dinlemeler 🙂 Yorumla Dropaline_ +1 yıl Teşekkür ederim ✋ Yorumla
líchtmondd Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dinliyorum 😊 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Mesela ne dinliyorsun 🙂 Yorumla líchtmondd +1 yıl Organik beyinler diye samimi sohbet yapan iki kişi var onları dinlerim bazen psikolojiye dair konuları dinliyorum iyi oluyor çünkü gereksiz yere TV veya dizi izleyip zaman öldürmüyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel 😊 dinlerim bakarım 😊 Yorumla líchtmondd +1 yıl Keyifli dinlemeler 🤗 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sizede 🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dinlemiyorum.
Dinliyorum...
Sanat tarihi ile ilgili ben de yapmak istiyorum. Ama nereden başlayacağım bilmiyorum.
Bende yapmak istiyorum her türden başlamak istiyorum 🙂
Bir ben dinlemiyorum arkadaş çevremde. Ne kaçırdığımı merak ediyorum artık
Bende yeni yeni dinliyorum spotifydan 🙂 ilgini çekebilir bir dene istersen
Sürekli dinlerim. Genelde yürüyüş ve bulaşık yıkarken dinliyorum:D
😂 güzel vakit geçiyor dimi
Kesinlikle:)
Ne tür dinliyorsun merak ettim 🙂
Genel kültür, gündem, tarih, genel komedi içerikli dinliyorum.
Ne güzel keyifli dinlemeler 🙂
Teşekkür ederim ✋
Dinliyorum
Faydalı
Dinliyorum 😊
Mesela ne dinliyorsun 🙂
Organik beyinler diye samimi sohbet yapan iki kişi var onları dinlerim bazen psikolojiye dair konuları dinliyorum iyi oluyor çünkü gereksiz yere TV veya dizi izleyip zaman öldürmüyorum
Ne güzel 😊 dinlerim bakarım 😊
Keyifli dinlemeler 🤗
Teşekkür ederim sizede 🤗
Evet, genellikle Sadece Enes'i dinliyorum.
Dinlemiyorum