Bir çok kültüre ev sahipliği yapan, medeniyetler şehri olarak bilinen Hatay ilimizi ben diğer illerimizden farklı buluyorum! Peki sizin "bu şehrin kültür yapısı diğerlerinden çok daha farklı" dediğiniz bir yer var mı?

Bir çok kültüre ev sahipliği yapan, medeniyetler şehri olarak bilinen Hatay ilimizi ben diğer illerimizden farklı buluyorum! Peki sizin "bu şehrin kültür yapısı diğerlerinden çok daha farklı" dediğiniz bir yer var mı?

Hatay'da 2 yıl yaşadım. 72 Fırkanın hepsi var ve hiç biri birbirini öteklişetirmiyor. Gayet uyumlu ve huzurlu yaşıyorlar. o zamanlar öyleydi. şimdi ne halde bilmiyorum
Antalya - Muğla bölgesi harika ötesi. İzmir anlatıldığı gibi gelmedi bana. İzmir modern / açık görüşlü bir yer olsa da , açık görüşlü olmayanlara karşı olan bakış açısından dolayı Antalya ve Muğla'dan geride kaldı benim sıralamamda.
Mardin ve Hatay üç dinin bir arada yaşadığı, sosyal ve kültürel açıdan çok orijinal ve farklı iki şehrimizdir.
Cevap
3Cevap
İzmir en güzel şehir bence
Hatay hem kültür hem medeniyet olarak çok farklı. Dinler arası etkileşim anlamında da çok farklı bir boyutta
Kesinlikle 😊
türkler üçe ayrılır
türki cumhuriyetler
türkiye cumhuriyeti
ve ankaralılar
İstanbulu tek geçerim
Bursa
Ben Bursaya geldim, kültür farklılığı göremedim. Ne gibi bir farklılığı var beni aydınlatır mısınız?
Hiç gitmemiş olmama rağmen beni aşırı çeken bir yerdir Bursa
🤔 Anladım
İstanbul elbette
tr de her yer aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?