Kültür & Sanat Genelde hikaye yazan mısnız okuyan mı? astre Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkisde olabilirim değişiyor bu. Güncellemeler+1 yıl Okumak için yazmak için platform. Genelde hikaye yazan mısnız okuyan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Okuyan oluyorum. 0 0 Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Okuyanım ama arada acaba bir yazsam mi diye düşünüyorum sonra boş ver ben o kadar uğraşamam deyip bırakıyorum skdgsjsk 0 0 Yorumla
sarrafî Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Ruh Halime bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Genelde okuyan taraftayım. 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Yazmayı pek sevmiyorum. Okuyan oluyorum. 0 0 Yorumla
bundan100yılsonra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Yazarım ama şu platformda değil.. 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Wattpad ergen kitaplarını okumak hiçbir şey katmaz 0 0 Yorumla
Unilibirgencadam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bu ne ki 0 2 Yorumla astre +1 yıl Araştır. Yorumla Unilibirgencadam +1 yıl Sen anlatsan yormuş olur muyum seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Okuyan oluyorum.
Okuyanım ama arada acaba bir yazsam mi diye düşünüyorum sonra boş ver ben o kadar uğraşamam deyip bırakıyorum skdgsjsk
Ruh Halime bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Genelde okuyan taraftayım.
Yazmayı pek sevmiyorum. Okuyan oluyorum.
Bu hikayede😅
Yanan ben oldum jsjsjsj
Yazarım ama şu platformda değil..
Wattpad ergen kitaplarını okumak hiçbir şey katmaz
ikisi de değilim
Okuyan tarafım
Okuyan
Ikisi de değilim.
Okurum
Niye yaziyim ki boş vakit
Bu ne ki
Araştır.