Kültür & Sanat Yaşadığın ülkeyi seviyor musun? Stevio Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Politik bir soru değil. Yaşadığın coğrafyayı, tarihini, kültürünü, adetlerini seviyor musun? Evet Hayır Yorumsuz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaşadığın ülkeyi seviyor musun? Cevapla Tarih Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Ülkeyi evet içindeki bazı insanları hayır 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Olumlu ve olumsuz tüm yanlarına rağmen seviyorum. Ait olduğum yer hissi veriyor. 1 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ülkenin jeolojik yapısını ve biyoçeşitlliğini seviyorum. Ama insan konusunda kötüleri ayıklarsak geri kalan insanlarıyla ülkemi seviyorum. 1 0 Yorumla
Busraxox Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Vatandaşı olmasan eğlenceli ülke aslında 😂 1 3 Yorumla Stevio +1 yıl Haahah, ben bu yorumu Bi yerden hatırlıyorum ama 😅 Yorumla Busraxox +1 yıl Sevdiğim bi arkadaşımındı çaldım🙈 Yorumla Stevio +1 yıl Iyi yapmışsın 😇 Yorumla
HarmioneGranger Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Ülkemi her şeyiyle çok seviyorum. Ama şuanda yaşanılacak bir yer değil maalesef 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ülkeyi evet içindeki bazı insanları hayır
Olumlu ve olumsuz tüm yanlarına rağmen seviyorum. Ait olduğum yer hissi veriyor.
Ülkenin jeolojik yapısını ve biyoçeşitlliğini seviyorum. Ama insan konusunda kötüleri ayıklarsak geri kalan insanlarıyla ülkemi seviyorum.
Vatandaşı olmasan eğlenceli ülke aslında 😂
Haahah, ben bu yorumu Bi yerden hatırlıyorum ama 😅
Sevdiğim bi arkadaşımındı çaldım🙈
Iyi yapmışsın 😇
Ülkemi her şeyiyle çok seviyorum. Ama şuanda yaşanılacak bir yer değil maalesef
Ülkedeki ahlaksızlar gitsin seviyom