beni çok sevdiğiniz için mi dost acı söyler kafasına girdiniz ? öyle dimi ?
21. yüzyılda halen metal müzik dinlemek misvak kullanmaktan farksız değil midir?
beni çok sevdiğiniz için mi dost acı söyler kafasına girdiniz ? öyle dimi ?
Katılmıyorum. 300-400 yıl önceki klasik müziği hala dinlediğim gibi 70li yılların kokuşmuş değil, metal müzikte mihenk taşı olmuş gruplarını dinlemeye de devam ederim.
Türkiye'de rock ya da metal anlamında ortaya tamamen o anlayışı koyan grup olduğunu görmedim. Yeteneksizlikten değil, sanatçının devam edebilmesi için kazanabimesi gerekir ve bu kültürde kazanabilmelir için arabesk müziğe cover yapmaları gerekti. Yozlaşma kaçınılmazdı böyle olunca. Şimdiki arabesk rap furyası gibi.
Metal Müzik Türkiye'de br yerelere gelemedisyse tek sebebi Bulutsuzluk Özlemi'nin hegamonyası değil midir ?
Siyahları çekince metal müzik olduğunu zannediyorlar sadece. Ben senin genelleme yapmana katılmadım. Metal adına Türk gruplarda bir şey görmedim ben. Coverla müzik sevdirmeye çalışanlarla vakit kaybedeceğime aslanlar gibi Iron Maiden, Megadeath, Marilyn Manson vs. dinlemeye devam ederim. Yüzyılı yok bu işin. İşini yapan geleceğe kalır.
bana kaliteden bahsedin, 3-4 kanallı muziklerden değil
cob kanal sayılırını saydım 4 ü geçmiyor
8 kanallı psy trance parçlarla beynimi loblarına ayırıyorum hafızlar ..halen hücüm falan diyosunuz
Iron Maiden dururken metal müziğe laf söylenemez. Metal müzik genelde kafamı şişirir pek sevmem ama adamlar yapıyor be. Son albümleri bile Number of the Beast tadında. Beatles olsun John Lennon olsun bunların da yeri ayrıdır. Fakat Bob Marley'i tek geçerim Legend albümü nedir öyle.
sen metalden girdin uranyumdan çıktın hocu
elektronik muzik bile mi ?
bile yani
alın bunu
biraz eskiciyiz be over ne yapalım,arada bir metallica,deep purple,pentagram dinlemeden edemiyoruz...eski zamanlar mı çağrışıyor,ruhumuz mu depreşiyor bilemedim :))
sen de metalikacısın :/
Bosversee ovir pop muzik dinlemek ayricaliktir bu ayricalikta biza hastir! ! ! ! ! ! ! Sana 5 stars.
* stars vermeni duygu seli içerisinde karşılıyorum fakat pop nedir :/
Cevap
19Cevap
Bastım tek yıldızı.
Şu topraklarda gezin az link
Sen hiç "Geçen Sene DYING FETUS' e takmıştım ama artık dinlemiyorum " diyen birini gördün mü ?Ben göremedim ama tarkan ı çok severdim artık dinlemiyorum diyeni çok görürsün.Yani bu ömürlüktür,tutkudur.METAL dinleyen birini başka bir dinleyiciden başkası anlamaz zaten.
herşeyin bir devri var bence bu 90 larda kaldı. artık öyle hobiler azaldı .
Iron Maiden, Guns n' roses, Skid Row falan dinlerim ama hippie hippie dolaştığım bir gün bile olmadı? Dinlediğin türdeki müzikle giyim tarzının alakası ne?
Adı İsmet olduğu halde metal muziğe gönül vermiş bir çelişki insanına benziyorsun
Açıklama yapmak yerine birşeylerle itham etmek kolay.
bunu misvağa nasıl bağladın benzettin aklına hayran..:P
Rock hard rock heavy metal ben bunlarıda dinlerim kimin ne dedğide umurumda değil onların şu an dinlediği çağın müziği sıfatına mı giriyormuş ?
evet
iyi de misvak kötü değil ki
Bebegim pis metalciler sana saldiracak :-(
seni satyricon' a havale ettim
rezalet parça
serdar ortaç mı dinleyelim :/
psy dinle
he ya dinleme bence de kenk.. bırakalım bazı şeyler bize özgü kalsın
psy camiası ..bilirsin
Tespit sıçmışsın bro.
Tespit değil bro sorunsal diyelim
Babama da sorsam şu zibidilere bak der :\ Ne desem bilemedim... Ama pentagram benzetmesi beni derinden yaraladı.
Onlar artık dubstepçi ama : (
Müziği g'tünden anlamak budur işte
keserim doğalgazını
Metal müzik dinlenmez, yaşanır.
oldu
metal müzik en yeni türlerden birisi belki de. pop dinlemekten iyidir yani.
Şu jöleli saçlarını bir yıka gel de ondan sonra tartışalım
avatarına bakılınca uzun saçlarını jöleye yalatmışsın gibi duruyor.. yani fotonu büyütüp kafandaki şeyin bandana olduğunu görmek ''keşke jöle süreymişin bandana takacağına daha iyiydi'' dedirtti
Tek yıldızı hakettin dude.
tek yıldız. allah (cc) belanı versin.
yanlış bir düşünce. sevmedim. desteklemedim
Tek yıldızı çaktım soruya bro görüşenzi
:( Sinirliyim zatn
hmm di mi?tek yıldız.
Tek yıldızı bastım ve gittim
jesusın gazabına uğramak diye buna denir
ahahaah klasik müziğe ne demeli o zaman
Tek yıldız. Zevksiz
insanın tarzıyla alakalı birşey
Önce o sigarayı söndür