Kültür & Sanat Etkisinden çıkamadığınız tarihte iz bırakmış kişiler var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Padişah olur, ünlü olur, yazar olur Sizi etkileyen bir isim var mı? Etkisinden çıkamadığınız tarihte iz bırakmış kişiler var mı? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Atatürk 0 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Reyhan El Biruni birde Sultanül Azam Sultanların Sultanı Melikşah bu iki adamı unutamıyorum bana da bir iz attılar ellaham 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiyenin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum" Deniz Gezmiş. 0 1 Yorumla aamazonn_006 +1 yıl Bayyy devrimci Yorumla
asilkadin06 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Peygamber Efendimiz SAV. VE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. 1 0 Yorumla
barlasbeyist Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Abdülhamin Han’ın dirayeti ve zekası 0 0 Yorumla
Ohannesburgss Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Atamı koymuşsun zaten.. gerisi hikaye 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gazı Mustafa Kemal Atatürk ♥️ 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Atatürk Fatih Sultan Mehmet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Atatürk
Reyhan El Biruni birde Sultanül Azam Sultanların Sultanı Melikşah bu iki adamı unutamıyorum bana da bir iz attılar ellaham
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiyenin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum" Deniz Gezmiş.
Bayyy devrimci
Peygamber Efendimiz SAV. VE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK..
Olmazmi ama anlayana tabi... Hz Osman Hz Ali Hz Hamza Hz Ömer
Abdülhamin Han’ın dirayeti ve zekası
Atamı koymuşsun zaten.. gerisi hikaye
Var. Atatürk Fatih Muhammed
Gazı Mustafa Kemal Atatürk ♥️
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 🌹
Atatürk Fatih Sultan Mehmet
Frida kahlo, Marx...
ATATÜRK Tabiki.
Hitler benim idolum
lilith
Fatih Sultan Mehmet