Genetik bir özellik bence, gözlemlerim bu şekilde. Ama geliştirilebilir bir özellik de aynı zamanda. Özellikle var olan bir yetenek geliştiriliyorsa çok güzel sonuçlanabilir. Mesela ben çöp adamdan öteye gidemem resim konusunda. Geliştirsem ne kadar geliştirebilirim ki. Herkesin doğuştan içinde bir cevher var bana göre, ve herkesin ki farklılık gösteriyor. Ben yemek yapmayı daha çok seviyorum ve bilgiliyim de bu konuda. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Genetik bir özellik bence, gözlemlerim bu şekilde. Ama geliştirilebilir bir özellik de aynı zamanda. Özellikle var olan bir yetenek geliştiriliyorsa çok güzel sonuçlanabilir. Mesela ben çöp adamdan öteye gidemem resim konusunda. Geliştirsem ne kadar geliştirebilirim ki. Herkesin doğuştan içinde bir cevher var bana göre, ve herkesin ki farklılık gösteriyor. Ben yemek yapmayı daha çok seviyorum ve bilgiliyim de bu konuda. :)
yatora kadar iyi karakalem çizemesemde iyi olduğuma inanıyorum belki bir mangaka olabilecek kadar
Şanslısın gerçekten
hayır be nerdeyse 2 yılımı aldı ama şimdi işime yaramıyor sana verebilirim
Olsa zaten istemezdim ki 😃 kendimi geliştirmeye çalışırdım
Ya da yazdım orayaa
Yetim olmadığını düşünüyorum ama yeterince odaklanınca yapabiliyorum ve yaptıklarımı etrafımdakilere gösterince de yeteneğimin olduğunu söylüyorlar
Teknik resim çizerim. Sanatsal olana da yeteneğim olsun isterdim.
Bob Ross amca gibi resim yapmayı çok isterdim
Kesinlikle isterdim. Bir de enstrüman çalabilmek. Bunları elbette öğrenebilirim de doğuştan gelen bir yetenek olunca başka oluyor.
Evet ya isterdim. Kafa dağıtmak, sakinleşmek açısından iyi olurdu diye düşünüyorum. Ancak cin ali bile çizemiyorum ben 😂
İsterdim çok ama yapamıyorum. Ufak tefek kolay şeyler okey ama ben daha büyük şeyler istiyorum 😌 Birilerinin birebir resmini yapmak 🍀
Karakalem ve yağlı boya resimler yapıyordum eskiden. Ama şimdi resimle uğraşabilecek ne zamanım ne de ortamım var 😔
Bu sayfayı çok beğeniyorum. Eğer resim çizmeyi öğrenmek istersen işine yarayabilir 😊
https://youtu.be/H66pYslWKao
Benim için çok matah bir şey değil. Saygım var ama çok iyi çizmesem de olur.
Çooook isterdim ihtiyacımda var içimdekileri resim yaparak anlatmak
İçimdekileri resimle anlatmak ve terapi gibi rahatlamak içi resim çizmek isterdim ama yok maalesef
Şarkı söylemek ile beraber istediğim nadir yeteneklerden
Aslında yetenekliyim ama hayal gücümle çizemiyorum, çizebilmek isterdim.
Varda yok gibi tuhaf eskiden çizerdin ne olduysa yok oldu
Resim konusunda yetenekliyim, 5 yaşından beri çiziyorum. Güzel Sanatlar mezunuyum zaten..
Çok şükür var zaten😄
Evet, çöpten adam çizmek istemezdim yani.😃
Ben onu bile beceremiyorum
kucuklukten beri resim yetenegim var ayrica gelistirsem cok daha iyi yerlere gelecegimi biliyorum
Çok isterdim..
Güzel animeydi :)
Evet
Evet isterdim
Evet çok hoş bir yetenek bence.
Pek ilgili değilim bu konuda
yeteneğim var kjhxkjvhkxc
Iyi olurdu manga çizerdim büssürü.
İsterdim ben de yaa. Offf. 🙂🙂
Gel pasliyim sana. Kullanmıyorum zaten.
Evet, hayran olunası bi sanat dalı çünkü.
evet çok isterdim..
Çok az var gibi :d
Bildirimler gelmiyoo
Hayır sjssjaj
Sanat düşmanı
Sanatlar sanat içindir sanatçılar ise sokakta 15 TL'ye resim çizmeye çalışıyorlar algıları değiştirmek lazım
Ben sana 0 tl'ye çizerim
Çizebiliyor musun sen
en azından bir çizgi atabilirim
Allah razı olsun ya ama tablomu çizen oldu dhdsjs
Yetenekli biriymiş demek ki
Yeeesss
İsterdim
Keşke ya keşke
Çiziyorum
İsterdim
İsterdim evet 🙂
Evet isterdim