Ben kitap ayracı kullanmıyorum. Başladığım kitabı bir seferde bitirmek gibi tuhaf arızalarım var🤭
#TersySoruyor

Ben kitap ayracı kullanmıyorum. Başladığım kitabı bir seferde bitirmek gibi tuhaf arızalarım var🤭
#TersySoruyor

Eğer zaman sıkıntım yoksa bir günde bitiririm. Başladığım zaman sonunu getirene kadar rahat edemiyorum.
Bir an önce bitirme ve sonunu öğrenme merakı sarıyor beni :))
Geç bitiririm, ne kadar sürede bitiririm bilemem, kitap okumayı da çok seviyorum bu arada.
Kitabı da en yakın zaman da alacağım, belli ki seni yoran her şeyi birak kitabı benim hayatıma dokunacak bir kitap, hissediyorum.
Bu arada iyi tatiller diliyorum
Kesinlikle öneririm, biraz felsefe düşünürlerinin sözlerine de atıfta bulunuyor. Felsefe mezunu olduğum için bu anlamda da bana yakın geldi. Teşekkürler güzel dileğin için 🥰✌
Kitabın akışına bağlı altı kitap aldım bakalım, kaç yılda bitecek :))) çok okuyan biri değilim arada eser ama sıkı okurum. Tatil nerde?
Oooooooo iyi tatiller 🥳
Bende eig için teşekkür ederim🙂
Kitabı sevdiysem, 3 buçuk,4 saat civarı, yavaş okurum🙂
Cevap
9Cevap
duruma göre değişir bir kaç ay
Bende de aynısı var ama bazen okurken uyuyakalıyorum.🤣
Ayyy Valla zaman ve duruma gore ama 2 ay diyebilirim
600 sayfalık kitabı sabaha kadar okuyup bitirdiğimi biliyorum
kitap okuyan erkek mi 😀
ayol mu 😂
Bu calisma temposunda bir seferde bitirmek zor bro ya🤣🤣
Pandemiden beri Sadece 1 hafta tatil yaptim broo o da deniz kum gunes🤣
Günde ortalama 100 sayfa. Kitabi çok begendiysem bir günde, sıkıcı ise 15 günde..
İşim yoksa, kitap çok ilgimi çekmişse bir günde bitirdiğim oluyor. Normal hayatıma da devam ederek okuyacaksın 2 3 günümğ alır
Tatil miiii😍😍😍 bana gelince; bazen aylar sürüyor, bazen de bir gecede bitiriyorum.
Belli olmuyor bir gün, bir kaç gün, bir kaç hafta ya da bir kaç yıl..
Eğer akıcı bir kitapsa o gün bitiririm, diğer türlü bitirmem 2-3 günü bulabilir
2-3 saat
eğer kitap sararsa 1.5 saat
300 gün gayet yeterli..
İki ya da üç günde, yoğunsam bir hafta
Her şeyi kenara bırakırsam 2 günde
Bir ayımı alır herhalde
3 senede falan.
Kitap akiciysa tek gecede biter
15 gün
3 gunde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?