AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
343Cevap
Anastacia (Favorimdir) , Lara Fabian, Avril Lavigne, Amy Lee
Türk olarak- sıla
yabancı-rihanna
genel olarak- rihanna, shakira, nicki minaj
Whitney Houston... Hala Bodyguard filmindeki şarkısıyla hafızalarda.. Güzel ve eşsiz kadın..
Türk Bayan : Sertap Erener
Türk Erkek : Tarkan
Yabancı Bayan : Evanescence
Yabancı Erkek : Craig David
Yabancılardan : Christina Aguilera, Adele, Beyonce, Mariah Carey, Celine Dion vs.
Türklerden : Sıla, Sezen Aksu, Ebru Gündeş, Göksel
-Tam bir Avril hayranıyıım ama açıkcası Avril'in sesi bunlar kadar güçlü değiil..
Katy Perry, Adele bunlar ses açısından modern popta ileri yüzler. Eskilere inersek sayamam.
Türkiye'den verilebilecek en iyi isimler sezen aksu, nilüfer ve şebnem ferah olur bence.
Azerin Azerbaycan türkü olan bir sanatçı fazla ünlü değil sesi çok güçlüdür
Norah Jones
Alissa White-Gluz
Beth Gibbons
Joss Stone
Benim için dünyada 2 büyük ses var ;biri Beyonce biri de Alicia Keys <3
dünyanın en iyisi falan diye değerlendiremem o bana düşmez ama ben hadisenin sesini farklı buluyorum güzel
dedem mikrafonsuz ezan okuyor :) :DD:D neyse şakayı geçiyorum :D :) bana göre funda arar.
Yabancı güclü ses adel türklerden ise yıldız tilbe ve ebru gündeş
'Lana del rey' huzurun adresi kesinlikle günümüzün en güçlü en husur veren seslerinden biri
Sıla
Tülay Maciran. Çok bilinen bir kadın değil çünkü türkü söylüyor.
madonna
loreena mckennitt
Şıwan perver
sting
jenifer lopez
Kimsenin yazmamış olması enteresan geldi;
Buika
Whitney Huston
Celine Dion
Emila
Santana
Pardon, Santana erkektir. Sorunu yanıtladıktan sonra farkettim sadece kadınları sorduğunu...
hayatımda duyduğum en güzel ses bir anglo-kelt kadına aitti, ismini bilmemem ne kadar üzücü 0.0
Umut Akyürek tek geçerim
https://www.youtube.com/watch?v=zyxWIcWZWIwBeyonce... Shakira kadın sesi keçi gibi maşallah... Adele... veee Karmin yeni yeni dinlemeye başladım ama okadar hızlı nefes almadan şarkı söyleyenini yeni duydum...
Sila ve sezen aksu yabnci olarak kesinlikle rihanna ve adele :)
Mariah carey en güçlü sese sahip. Oktavları yıkar geçer
Sen benim cevaba gel hele o da kimmiş dersin :D
Bülent'le aynı kefeye koyman yanlış. Sonuçta o erkek gırtlağına sahip. Türleri farklı.
Bir ilave daha Bülent'in ben hiç sahnede bu kadar koşturup şarkı söylediğini görmedim. Baston yutmuş gibi sabit herif. Birde şuna bak https://www.youtube.com/watch?v=bxYBRb7FRgE
mariah carey mi!!! kedi mırıltısı gibi sesi var. neresi güçlü.. hadi 2-3 şarkısı güzel de ama güçlü sesi yok
dünyada bilmem ama türkiyede sertap erener ve kibariye
demi lovato nun sesi çok güçlü. beyonce ve sia da hoş
Sia, Amy, Demi olabilir, Whitney ve Janiiiiiiis Joplin
mariah carey adele lady gaga şebnem ferah sertab erener rihanna beyonce
Enya özellikle May it be parçasıyla bu ünvanı haketti bence
Amy Winehouse
Mariah Carey
Whitney Houston
Aaliyah
Rihanna
Shakira
3 yaşayan 3 yaşamayan ünlü
Evet ama sesleri guclu tartisilmaz olduklari tek konu sesleriydi kimisi uyusturucu alkol bagimlisiydi kimisi olduruldu neyse
Shakira, sertap erener, zeki müren :) adele, daha vardırda aklıma bunlar geldi şimdilik :)
kesinlikle fahriye evcen. ses sanatçısı değil ama ses sanatçılarını cebinden çıkarır bence
Ulan adam dünya demis kalkmış sezen sila diyosunuz. Evanescence nin solisti bu konuda cok iyi
ahım şahım oktavlara sahip bir sesi yok ama tori amos'u bir ayrı severim dinlendirir
beyonce ve christina aguilera. tartışmasız dünyanın en iyi iki sesi.
Shania Twain
Loreena McKennitt
Whitney Houston
Sezen Aksu
Sertab Erener
Bu dünyadan Tori Amos
Öbür dünyadan merhum Amy Winehouse
adele in sesini beğeniyorum ama öyle klasikleri bilemem şimdi
Seste de şekildede endamdada guzelliktede tek geçerim kimi kimi kimi Rihanna Rihanna Rihanna der ve giderim
Adele, Whitney Houston, Nina simone, celine dion, lisa fischer , Mariah carey bunlardan daha iyisini duymadim gormedin dinlemedim
Bizim dönemin adamı belli :)
ebru gündeş gülşen erkeklerden hakan altun ibrahim tatlıses yabancı olarak da inna rihanna ve castin derrim...
erkek desek istemi betil idi ama kadın valla liv tyler yüzüklerin efendisinde manyaktı. tr versiyonunda da seslendiren kimse o da iyiydi.
cansever akıllı olun başkasını tanımam
https://www.youtube.com/watch?v=NReC-RM3P-INur Akyol
https://www.youtube.com/watch?v=h2kGKhxvmgsAynur DOĞAN.
https://www.youtube.com/watch?v=r5Jg1PS6VKAKurban olurum ya :S Simone Simons :P
Indie rock seversen Warpaint grubu var ve solisti Emily Kokal ''Love is to die'' parçasına bir bak bence beğenirsen diğerlerine de bakarsın.(şarkı öneri yeri değil ama:D)
bence...
cok kişi var
https://www.youtube.com/watch?v=G2oS-DjloP8Kadınlığı tartışılır fakat Bülent abi/abla mizi tek geçerim (.)
crishtina aguilera, beyonce, nicole scherzinger, mary j blidge,
Bülent abi abla herneyse onun sesi dünyada kusursuz ses seçilmiştir
sezen aksu sıla demet akalın hande yener sibel can ebru gündeş bengü
Della Reese
Amy Winehouse
Cyndy Lauper
Yonca Lodi
Christina aguleria, lady gaga, cher, amy winehouse, beyoncê aklıma şu an bunlar geldi
kimse de bir Adel dememiş. dünya çapında güçlü bir ses bence. Ülkem de ise Sertap ın sesini severim.
Rihanna , beni etkiliyor. Erkek de Nate Ruse çok iyi..
eğer ses değerlerini biliyor ve bilinçli olarak yorum yapıyorsanız ZARA derim dahada bişey demem ama yok ben kulağıma göre diyorsanız ortalık boş.
işte benim kadınım
https://www.youtube.com/watch?v=R6RyBCHMAaANancy ajram mı bu yoksa haifa wehbe miydi ayırt edemedim
haifa wehbe :)
Saka yapmıyorum bence bir numara Bülentt ersoy ama sezen falanda iyiii
erkekle kadin karisimindan o sesin cikmasi gene normal degil ama yinede sike var sayilmaz o :)
Aynen
aynur dogan cok iyidir.
sesini severim ve ırkını sevmem
Kibariye :)) Şaka bir yana da sesi en güçlü hatun rihanna benim için ;)