Selamlar,
Kafa dağıtmak için başladığım çizimde mevzu şapkaya gelince işin rengi değişti.
Nohuta, fasulyeye taş koyup kum karıştırmışım gibi bir hisle adettendir dedim ve sormaya karar verdim.
Nasıl olmuş, benziyor mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar,
Kafa dağıtmak için başladığım çizimde mevzu şapkaya gelince işin rengi değişti.
Nohuta, fasulyeye taş koyup kum karıştırmışım gibi bir hisle adettendir dedim ve sormaya karar verdim.
Nasıl olmuş, benziyor mu?

Youtube a çizerken video atarsan abone olup like atarım hem de birkaç hesaptan. Hem yorumlar o platformda baya tatmin eder millet standup yapıyor oturduğu klavyeden :D
Youtube üzerinde bu videolar için kaplumbağa gibi kaldım W. Çölde bir kum tanesi gibi olurum anca yine de kanalımıza abone olmayı unutmayın 😄
Anthony Hopkins... sanki daha egzotik bir benzetme hak eder gibi, çözmekte biraz zorlandım bu defa. 🙃 Clarice'ini çizseniz kim olurdu, merak etmedim değil bayım.
Katılıyorum.
Benzetirken ilk kez aklı biraz kurcaladım, düşündüm. Ara vermek, göz ardı etmek pek iyi gelmedi çizimlere bile yansıyor. Clarice konusunda ise notumu alıyorum. Önerilere her daim açığız :))
Birbirinden bağımsız karakterleri buluşturan bu seride, elbette Clarice de kendine bir yer edinebilir. Sinema ise ufacık benzerlikler üzerinden beslenebilmek için mükemmel bir sanat. Çizer bu durumda ne yapar bilemeyiz :))
Belki resim kadar olamasa da bana başka diyarlarda gözlem yaparak yolculuk etme hissi yaşatan, sanatın bir başka güzelliği sinema'da, 'kuzu' metaforuyla naçizane bünyemi etkilemiş; Lecter'in tasviriyle 'taklacı güvercin Starling'i', bu absürt seride sizin gibi mizahı ve çizimi kuvvetli bir sanatçıdan görmek hoş olur...
Çizer'e bu konuda güveniyor, eğlenceli ve zaman zaman hakikaten dâhiyane serisinde Clarice'i de görmeyi heyecanla bekliyorum.
Harika desteğin için teşekkürler Lelu, kesinlikle gelecek ama önce biraz farklı çizgilerle durumu toparlamalıyım. Anlaştık ^^
Cevap
12Cevap
bu türk oyuncuya benzemiş ismini bilmiyorum, ama iyi
https://www.instagram.com/p/Cf7EhuMIcYK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
“Şen”lendiğim videolardan. Onu hatırlattı
"Ali" dayı ve fötr şapkadan ilham aldım :))
Ali Şen nasıl olmuş diye sorsaydın tebrik ederdim ama Hopkins'i sordun diye çizim olarak güzel ama Hopkins olarak alakası yok ve kötü.
Ali Şene daha çok benzemiş... kemal sunal filmlerindeki Ali Şen
lan bızım mahalledeki emekli şarapçı celal amca bu.
Bence çok benzememiş ama yetenek var bir çok insandan güzel iş çıkarmışsın.
şener şenin bubasıı bu 😌
Güzel çizim ✍️
Sadece kıyafet benzemiş. Yüz Ali Şen😄
Çizim güzel ama o kişi olmamış.
Gorur gormez ali şen dedim. :)
Rahmetli Ali Şen'e dah çok benzemiş
Kıyafetleri benzemiş yüzü Ali şen...
Burun fazla büyük gibi
On numara olmuş..
Çoksel olmuş
İğrenç çizmişsin geliştir biraz
Pek benzememiş