Su an kulağımda Justin timberlake den what goes around var başından beni kırsal alanlara götürüyor ve ikindi güneşine güzel sıcak esintiyeee saclarımız karışmış rüzgardan yüzümüzde de tebessümm mükemmel 😎🐎🌊
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
güzel kafa :d
Sldlxlx tesekkür ederim umarım saqa da gelir kafası sjdjd
bu tatlı yorumundan dolayı tekrar okudum sana bu müziği dinlemeni tavsiye ederim lkdfjg ama arabada olcak :D
www.youtube.com/watch
Arabam yok onu gectim ehliyet sınavlarından kaldım o da yok ama dinlerim jdkdkd tesekkürler
o zaman ehliyet sınavının kazanamadığın tekrar dönüşünde dinle :D insan ehliyet sınavından nasıl kalır ya :D
Üzme sakın cok agladım o sınavlara ben
kıyamam ya :D şaka yapıyorum Allah uçak kazası vermesin kardeşim :D tekrar sınav ne zaman :d
Smxkxkd yaktım dosyayı kıydılar ama yaa :'( uçak kazası falan senin kafa da fena değil hani kskdd
her insanın vardır bi güzel kafası :D tekrar almayı düşünmüyor musun? alırsın ya halledersin biraz pratik yap
Aynen abimde kollarını açtı bana pratik yaptırcagı günleri bekliyordu mskdd alıcam da cesaretimi toplayınca
kaçır arabayı kankam sende işi bilmiyorsun ya :D
Dkxkxk smskd araba konusunu kapatabilir miyiz kedkdm ağlamak istemiyorum
kankam gel al benim arabayla dolaş ayıp ediyorsun :D ne güzel gaza getiriyorum ehliyet sahibi ol diye aa :D
Skxksms kdldd ya gercekten yeto smdmd tamam ben ehliyeti alcam da sen de su yazdığım şarkıyı arabana açcan ksdkd ama seninki daha kolay Bi görev ilk senn
beraber dinleyeceksek neden olmasın ayıp ediyorsun :D
Smsöxlsd gel al ya sıkılıyom zaten benzine ortak olurum skdkdd
ankaradaysan cidden şimdi çıkarım evden ama Ankara'da değilsindir lkfdşjgldf
Ankaradayım smdlssmslmdsö simdi cıkar mısın evden södlsösöslddödldö sen Bi sor kankan simdi vıkabiliyo mu evden kskskx
cidden Ankara'da mısın :D şaşırdım şu an :D kankam benlik sorun yok ben çıkarım konum atman yeterli hazır canımda sıkıldı gezerdik valla :D
Xkdlxlc adama bak ya skkdd cok iyi ama He davetine icabet etmek isterdim yürekten söylüyorum skdkd acayip sıkılıyorum
ankaranın neresi acaba :D
Ya Allah dkxkxkd elbankent kelebek su cart curt sen neresi kdkf
cart curt kldfgjhflg benim biraz uzak kaçıyor elmadağ :D ama şu an senin yanına gelmemem için geçerli bir sebep değildi :D
Skxkxkxkd Elmadağ mı hohe xkxkx yine de diyosun her vay anasını böyle erkekler kaldı mı smdmdmdskdkd ama bu saatte çıkamam kankam skdkd
yaş kaç acaba :D ben olsam evden kaçardım ne güzel müzik dinlerdik ldkfjghjklfghj kahve de ikramımız olurdu :D canın çeksin biraz lkjfdlg
Dlslxldkx 96 lıyım senin kaç acaba xldlx Bi de gelip kahve içircen skdkdödö Allah allh canımız çekti de şartlar musait degil dün karşılaşsak ama olurdu dkdkd
yaş söylemeyip yıl yazmak da güzelmiş :D 98liyim bende :D e yani sıcak bi kahve Ankara havası senin istediğin bir müzik dolaşmak daha ne isteyebilir ki insan kljdhfjgl sözümüz olsun yapalım müsait olduğun bir gün :D
ohee hiç mi üşenmiyon ordan buraya smdmd beni tanımıyon bile xldkdöd belki de geldiğine pişman olcan
can sıkıntısı ya :D geldiğimde sen olmazsan tek dolaşırım :D bahanem olacaksın biraz lkjfdgklj
şu an dada istiyorum ama bahanem yok :D
He öyle xkdkdd bahane olarak kullanılmak.. Hem üzdü hem komiksin lan xkdkd ankaralı mısın aslen
aynen ankaralıyım :D sen nerelisin :D yani bahane demeyelim de sebebi diyelim :D
Sebebi diyince Bi gönlümü aldın bak skdkd ankaralıyım ya skkdd ama bana gören ankaralı demiyo üzülsem mi ağlasam mı bilmiyorum skdkd
Sevinsem mii dicektim aklım hep ağlamasa dkdkd
valla bana da demiyorlar onu biraz şivemden kaynaklı :D böyle ankaralı gibi konuşmuyorum tip olarak da karadeniz tarafına uyuyormuşum öyle söylüyorlar :D ruhun ankaralı olduktan sonra bence pek bir önemi yok :D çalışıyor musun okuyor musun?
Dlslxldkx okul bitti çalısıyodum onu da bıraktım skxkxmxm komple evdeyim sen? Ankaralılara benziyorsun ya profildeki sensem beni de biraz egelilere benzetiyolar
nerde çalışıyordun :D ben hala çalışıyorum :D ilk defa duyuyorum ankaralıya benzeteni :D seni görmediğim için pek yorum yapamıyorum ama enerjin baya iyi :D
Tercümanlıkta çalısıyodum sen ne iş yapıyosun peki şey ya hiperaktifim ben skskdkd ondan olabilir hissediyor olabilirsin inanırım yani
elektrik elektronik teknisyeniyim :D hiperaktif kişiler hep bana ayrı gelmiştir ya bence güzel bir şey senin için zor olsa da :d
Evet cok zor He teknisyen e iyimiş sakin misindir ben de genelde agır başlıları bulurum sjdkd
aynen yine ağırbaşlı birini buldun diyelim :D ama ortamına göre yani tutup da her zaman beraber olduğum birisiyle ağırbaşlı olcak değilim :D
Çok sıkıcı olursun demi o zaman skdkdk yanlış anlama skdkd benle yorulur o bu tür o insanlar yani ondan diyorum kskd
yok ya niye sıkıcı olayım :D yani bu zamana kadar çok sıkıcısın diye benden ayrılan birisi olmadı :D daha doğrusu benden ayrılan birisi olmadı :D
Dldldödöddödldödlsldöd benden oldu yaa ben yoruldum dedi hatta bana cok ağırbaşlı idi skdld ya da beni mi sevmedi acaba bilmem ki
sevmemiştir sevse niye ayrılsın be kankam :D isim neydi bu arada? :D
Cok acımasızsın skskdkd Zeynep ismim sen
dost acı söyler diye klişe bi söz söyleyeyim :D ferhat bende :D sorunun başına bi iş gelmeden acaba özelden yazmam mümkün mü :D
Dkdldld mümkün evet dur seninki açıksa atayım benimki kapalı
açık yazabilirsin :D