tomris hatun & şehzade mustafa
Kimse ATATÜRK diyip duyar kasmasın , genel olmayan bir lider yazın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tomris hatun & şehzade mustafa
Kimse ATATÜRK diyip duyar kasmasın , genel olmayan bir lider yazın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aklıma ilk gelen her zaman bambaşka biri var zaten.. Sultan Melikşah Ebul Feth ( Sultanlarin Sultani, büyük sultan) bu adama gercekten hayranım birde Sultan Baybars gelir aklıma ilk defa Mogol imparatorlugunu yenmis ve dunyanin mogol istilası altına girmesink engellemiştir ikiside gozumde bambaşkadır be
Duyarla ne alakası var Atatürk bütün dünyanın saygı duyduğu bir lider... O yüzden Atatürk diyeceğim, yanı sıra Cehar Dudayev ve Vladislav Ardzinba derim. Belki tanimazsiniz ama belki bı vesileyle merak edip araştırma gereği duyarsınız.
Duyarla ne alakası var Atatürk bütün dünyanın saygı duyduğu bir lider... bu yüzden işte genel bir karakter tartısmaya acık dedğil. idol zaten senin onu yazman bende bi merak uyandırmayacal
zaten Atatürk merak uyandırır demedim tekrar oku istersen. Atatürk'ün tartışmaya kapalı olduğunu ama söylemeden de gecilemeyecek bir lider olduğunu söylüyorum. Yanı sıra diyerek iki değerli lideri belirttim zaten fakat yazdığımın tamamını okumamissin sanırım...
Atatürk yazmak duyar kasmak mi
İstersen hayatını bir oku derim😊
canım ssaalak konuşma. herkes atatürk yazar o zazman soru açmaya ne gerek var? Atatürk zaten idol. O yüzden yazmaya tartışmaya gerek yok
1. Konficyus (Kong Zi),
2. Mareşal Erwin Rommel.
Cevaplara bskıyorum LÜTFEN Hz. Muhammet diyen olmasın
Niye Atatürk yazmıyoruz ki
Çok genel bir karakter , herkes tarafından kabul gören biri idol , yani gerek yok tartılmaz.
Cengizhan ve emir timur
mukan ve baybars
he birde babür var babür yani (gazi zahirüddin muhammed babür) baybars demiştim yani (zahir rukniddin el salihi en bundukdari)
peki neden şehzade mustafa?
fransız ve italyan yazarllar vardı kitaplarında genelde hakkında iyi şeyler yazılıydı , halk yeniçeri hepsi seviyormuş , hürrme, n çocukklarına karşı ise bir kin nefret varmış bu da hürremden kaynaklı. rüstem paşa ve hürrem entrikalarından bahsediliyor.
Türk osmanlı kaynaklarında ise bazı yazarlar mustafa haindi bazıları ise değildi diyor. ,,
şimdi o dönem padişah ne derse o , öldürtü mesela baktı yapacak bir şey yok haain dedi geçti saray yazarları böyle yazdı oldu bitti..
yani örtpast , işte padişah ne derse o.
yani benim düşüncem şehzade yiğitçe savastı * öldürüldü.
ffransız ve italyanlar kanuninin yerine o geçsin diye onlara hoş geliyordu koskoca kanuni ile başetmekle mustafa aynımı belki bundan şehzade mustafanında haberi yoktu franszların italyanların desteklediginden avrupalılar bunu taht kavgası çıksın diye herkese yapar cem sultanada yaptılar
elin gavuru beni övüyosa bende bir sıkıntı vardır
Yazarlar tarafsızdır , ayrıca osmanlıda ki çoğu yazarda bu konu hakkında yazmıs , ayrıca o dönem kanuninin son zamanları ekonomi boulma yolunda gidiyordu. osmanlı deniz ticareti zayıflamıstı , şehzade mustafa vefat ettiğinde Bağdat ve Gürcistan'ın bir bölümünü alabildi , oradan hin ticareti fayda sağlasada ilerleyen dönemlerde ekonomi zayıfladı devlet büyük olunca haracalamalrda arttı.
Zigetvar da alındı. ve nitekim kaderdir ki sehzade mustafa 1553 de katledildi kanuni ise 1566 da vefat etti.
kaldı ki o dönem hürrem sultan diye bir faktör var
muhteşem yüzyıldan önce şehzade mustafayı tanıyormuydun? yazarlar tarafsızdır))) tam tersi
osmanlıda çogu yazar adlarını verirmisin? osmanlıdada ne çok yazar varmış oruç bey desenf atih dönemi aşık paşazade desen kuruluş dönemini anlatır
Tango ve cash
sebeb
Sadece ATA’m 🖤
offf
Sizede of
Çok genel bir karakter , herkes tarafından kabul gören biri idol , yani gerek yok tartılmaz. yeni bilinmedik faklı şeyler yaz Atatürkü zaten biliyor herkes
Ondan başka bilmeye gerek yok. Yetiyor
sen soruyu anlamadın sanırım hadi gülle güle iyi gececler sana
heil hitler
owwww :D : en sevdiğim iki insan var biri Atatürk biri hitler , ikisinin amacı da aynı ama biri iyi yol ile biri kötü yol ile yapıoyr
Timur ve Atilla
Tomris Han ve Emir Timur..
Mustafa, isyan etti mi sence?
Genç Osman.
pol pot
Gregori rasputin
sebeb
Tek başına rus yönetiminde söz sahibi olup kraliçeyi yatağa atıp kendini tüm saraya o kadar sevdirecek zekaya sahip olduğu için hemde o tiple