Evet doğrudur sıkıcı. Lakin o insanlarla sıkılmak güzeldir ben seviyorum çünkü ondan tat alabilirsiniz her ne kadar sıkıcı olsada boş bir sıkıcılık yoktur ben de kitap okurum ona kimse bunu bilmez gösterme ihtiyacı duymam müze geçerim çünkü güzeldir yaşamadığın bir dönemi yaşıyorsunuz bu değerli önemlidir konferanslara gitmek boş iş gören insanlar var aşırı şaşkınlık içinde kalıyorum nasıl böyle dusunebilirler. Ben mesleğime ait yapmam gerken meslek bu insanlara yaşama bu şekilde en iyi katkıda bulunabilir dediğim bir konferansları bir cümle ile olmuştu.
Değildir. Kültürlü olmazsa hayatımı biri ile birleştirmeyi düşünmüyorum. Bir kitap okuma alışkanlığı, spor alışkanlığı sanat ile ilgilenmesi illaki bunlardan birinin olmasını isterim. Hiçbiri yoksa sonradan bir dil öğrenmiş olması (profesyonel bir şekilde) ilgimi çeker. Yani kültürlü insanlar sıkıcı da değildir ayrıca.
Tamam kültürlü erkek çok güzel hoş etkileyici ama abi kafasını psikolojisini de kitaplarla değişik şeylerle bozmasın gülüp eğlenmesini bilmeli mesela benimle saatlerce hayvan gibi gülmesini bilmeli... yani kültürlü erkeklere bunlar ters gibi onlar daha çok entelektüel, sakin insanlardır sıkıcı gelir bana
Kültürlü demeyelim de , ever kitap okuyan insan sıkıcıdır yani ben bir gün kitap okursam ( ki sanmıyorum ) sıkılırım yani büyük ihtimalle 🙋🏻♂️ İzlediğim aksiyon filmlerini bile durgun sahneleri atlayarak izliyorum bana göre değil 🤷🏻♀️
Kültürlü, kitap okuyan , bilgili ve konuşmasını bilen insan sıkıcı değildir onun ile sohbet etmek insana keyif verir. Sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın ve sohbeti sarar karşısındakine yeni bilgiler kazandırır :)
Hayır neden sıkıcı olsun iki kültürlü bir insan bir araya gelince sohbet çok güzel oluyor.. Misal müzelerdeki eserler hakkında bilgi sahibi birisi bilmeyen birine anlatınca karşındaki insanda bilgileniyor bu sayede..
Kültürlü insanın sohbeti geniş olur her konuda seninle sohbet edebilir. Her ortamda kabın şeklini alabilir. Nitekim bunlara sahip bir insan nasıl sıkıcı olabilir.
Kıymetli insandır. Değerini de kendisi gibi kıymetli insanlar anlar. O yüzden sıkıcı zannediliyor işte. Kültürlü insanların dilinden anlayacak kaç kişi var ki etrafta?
Kişiye bağlı. Sonuçta kültürlü olmak tekdüze, ruhsuz, renksiz bir insan olmak değil. Bu insanlar gülmeyi ve eğlenmeyide biliyorlar. Bunu yapamayan insanların ise karakteri genel olarak donuk.
Kültürün konusu önemli insan bir kaç şeyde bir kaç bişi öğrendiği zamanda kendini kültürlü biri sana biliyor ^^' Ben kendi hobilerim içinde oldukça kültürlü sayılırım ki daha sıkılanini görmedim
Kültürlü insan sıkıcı değildir bence. Aksine öyle olduğunu düşünüp çok konuşan insan sıkıcı gelir. Kültürlü olan kişi hala öğrenmeye, dinlemeye meraklı olur ben sıkıcı olduklarını düşünmüyorum. Aksine hayatı bambaşka gösterebilecek eğlence anlayışına sahip olabilirler 🤷🏻
Aksıne Kültürlü demek.. Her konu hakkımda bilgi sahıbı demek.. bir koc konuyla ilgili fikir sahıbı oldugu ıcınde donanımlıdır.. kim sıkılır… kültürsüzler sıkıla bılır.. cünki bilgisine yetişemez..
Bence sıkıcı değil. Hatta öyle bir insanla sohbet etmek çok hoş. Ben kitap okumayı veya müzelere falan gitmeyi seven biriyim ve orada birçok kültürlü insan görüyorum. Arada onlarla sohbet etmek o kadar güzel oluyor ki.
Düşündümde... Böyle sevgilim olmasınl çok isterdim. Banada iyi gelirdi birlikte kitab okurduk, müzeye giderdik bir-birimize güzel şeyler öğretirdik. Sorunlaeı konuşarak rahatça halledebilirdik. Hayalller vs hayatlar😭✌😂