Kültür & Sanat Oynamayı seviyorsun, ne kadar süre düğünlere gitmeden durabilirsin? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar!Kültürümüzde düğünler dolayısıyla, halk oyunları önemli bir yer edinir.Halaya, miskete, göbek atmaya eşlik etmeyen azdır. Dünyaca ünlü rock starı gelsin o konser halay meydanına dönüverir bir anda ☺️Oynamayı seven bir toplumuz. Oynamayı seviyorsun düğünlere gitmeden ne kadar durabilirsin?Dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Oynamayı seviyorsun, ne kadar süre düğünlere gitmeden durabilirsin? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Oynamak asla bana göre değil o yüzden düğün veya diğer kalabalık organizasyonlardan hiç hoşlanmam. Gitmek zorundaysam da kalkacağım saate kadar oturup memnuniyetsizlikle beklerim :)) 1 0 Yorumla
Zincirler Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oynamayı sevmem. Ama oynayan teyzeleri izlemeyi severim. Şunlara bak, ne kadar tatlılar.😂😂😂... 0 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Teyzeler bir alem zaten 😂😂 Zincirler +1 yıl 😅😁😂
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. hiç sevmiyorum ve düğünlere gitmiyorum 0 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl düğün oldukça gider oynarm düğün yoksa da takmam neden olmyo diye 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Zaten artıl düğün yapmak bile zorlaşmışken haklısın... Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ömür boyu gitmesem de düğün aramam o derece sevmiyorum düğünleri. Oynamak istersem açarım evde müziği oynarım. 0 0 Yorumla
Newyorkluçılgınzenci Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Düğünlere gitmiyorum, oynamayı sevmem. 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 342 cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla