Favori masalınız hangisi? Benim kibritçi kız ❄
En gerçekci olan masal o bence 📚
En gerçekci olan masal o bence 📚
bende gece yatmadan kızıma okurdum . oda sen gibi abuk dabuk seyler sorardı , nıye at ucuyo agac nasıl konusuyo falan , sonra üniversitede yazdıgım yuksek lısans tezını okumaya basladım , bölgeler arası ekonomik dengesizliğin giderilmesine ait amprik bir çalışma , kısa sürede uyuması oldu. rahat ettik.
Sen gibi abuk subuk şeyler sorardı derken? Sorularımın abuk subuk olduğunu mu söylüyorsun? Oysa ki sık sık sorularımı cevaplıyorsun 😅
yok len :) :) onu demedim sorularla değil. :) :)
Neymiş peki buyur anlat 🤠
neyi anlatayım bölgeler arası dengesizlik üzerine amprik bir çalışma onu mu diyon?
Neyi sorduğum açık bence ama anlamamazdan geleceksen peki 🤹♀️
valla anlamadım french kaldım . anlat deyınce ne dıyeyım malı arap faruktan alıyorduk adanadan kocaelıne ben kullanıyıordum kamyonetı gibi bir giriş yapayım dedim ama bilemedim.
Abicim ılk yorumuma bakarsan zaten neyi sorduğumu görürsün. Neden anlamamazlıktan geliyorsun yaa 😅 Unut gitsin
işte bak kızımla bir tutmusum senın paylarını : ) onu dıyorsan , ozellıklede senın paylarını es gecmem yorumlarım.
evet komik ve tuhaf :)
cevaplaması zevkli.
🙂🙂🙂
:) :)
sen devam yine .
Kaç yaşıma gelirsem geleyim yapmaktan bıkmayacağım sevimli eylem. maalesef ki bu sevimli şey tek başına yapılmıyor!! tamam internette masal anlatan siteler var ama hiç bi' şey sevdiğin insanın göğsünde dinlemek gibi olmuyor, olamaz da!! masalları seviyorum. çünkü iyi kalpli insanların mutlu olduğu, kötülerin ise cezalandırıldığı bir dünya var masalın içinde. belki de beni çeken bu kendisine... çünkü gerçek dünyada iyiler hep kazanamıyor. kötülerin lehine işliyor çoğu şey gerçek dünyada. masal dinlerken kendimi masal dünyasının içinde buluyorum. oradaki karakterlerin yerine koyuyorum kendimi. masal dünyası huzurluklarla dolu çünkü. belki de benim hayatım boyunca göremeyeceğim ögeler var içinde. huzur, mutluluk, sevgi gibi...🙏
En samimi görüş 🤍
Teşekkür ederim 😊
Cevap
27Cevap
Sevmiyorum hayır
bi kaç tane var, gözlerime bak ekonomi düzelecek, 2023 te şahlanacağız, almanlar bizi kıskanıyor, çok edebi dille yazılmamış olsada ben gülerek okuyorum
Ben kırmızı başlıklı kız da ki Kurt a aşığim o masalı seviyorum
Biz o masalda ki olayı KURT tan dinledik
Kurt haklıymış.
moskofun ajanıymis k. başlıklı kız
@1Ardasorsun 🤜🤛 budur
Her daim Bozkurtlayiz
@1Ardasorsun 🤘
Çorbaya düşen gülücük 😄 istersen anlatırım aşko favori masalimdi cocukken
Buraya yazar mısın bebiş? Herkes okusun 😅 Istersen 2-3 yorum halinde yaz
Kanka bir varmış bir yokmuş zamanın birinde gülücük diye tatlı mı tatlı bir kız varmış tatlı denildiğine bakma bir o kadar da yaramaz bir kızmış. Gülücügun annesi bir gün mutfakta yemek yaparken malzemelerden birinin eksik olduğunu farkedilyor ve gülücüge ortalığı dagitmamasini söyleyio bakkala çıkıyor ve Eve geldiğinde anne etrafta garip bir sessizlik farkediliyor telaşa kapılan anne odaya bakıyor yok, banyoya bakıyor yok, balkona bakıyor yok ve en sonunda aklına mutfak geliyor ve aman Allah'ım anne ne görsün! gülücük kaynayan çorbanın içinde pişiyor... hemen ocağın altını kapatan anne gülücügu. corbanin içinden alıyor ve hastaneye yetiştiriyor. agir yanıklar içinde yatan gülücük kendine geldiğinde ise anne soruyor kızım neden yaptın bunu? ve gülücük cevap geliyor! anne sen bana ortalığı dagitma dedin çorbanın içine girme denedin ki... ve masalda burada bitiyor
Niye bilmiyorum. bu favorimdi😔😔😄😅
EiG seçte herkes görsün kanka 😄
😂😂😂
Hiç dinlemedim. Ama en sevdiğim masal sanırım mutlu prens ve genç kral. Oscar Wilde
Masal olan hiçbir şeyi sevmiyorum. Aşırı realistim.
Dinledigim son masal tgrt fm deki arkasi yarinlardi. Baska masal da dinlemedim sanirim
Küçükken annem okurdu. Bence en iyi masal bayanların ses tonuna aittir halada bi masalla uyuyabilir mişim gibi
Bana bi masal anlat sude
İçinde bütün oyunlarım
Kurtla kuzu olsun
Şekerle bal
Gece 02.00 den sonra benim mod Wçşödjddmdkd
Puhaha sude gardaşım senin yerin özel kardeşim gibisin zamanında bana yardımcı oldun bi konuda
Teşekkür ederim kalbinin güzelligi daim olsun
Allahım yoluna hayırlı insanlarla birleştirsin
Hayırlı geceler
Kimsin bilmiyorum ama teşekkür ederim güzel insan. Güzel geceler dilerim 🌸
Büyütük artık hayatımız masal olmuş her gün dinliyorum.
Ali baba ve kırk haramiler 😂
İşte samimiyet, işte halktan kişi, işte adam gibi adamlık 😂
🤣🤣🤣
Evet hem anlatmayı hemde dinlemeyi çok severim 😊
kırmızı başlıklı kız xdddfssgsrg
Anlatan olaydı severdim
ay evet dinlemeyi severim
Dinlemeyi değil de okumayı seviyorum
dinlerim severim özellikle ilişkilerde ahsb
severim evet 😊 Pinokyo favorimdir
Yok ben dinlemeyi okumayı değil izlemeyi severdim
Ben de kurşun askeri çok severdimm
selpak satan bitli kız masalı daha komik bence
Sen daha çocuk kaldın sanırım
Erken yaşlanmamak için bir tarafımızın çocuk kalması gerekiyor 🙌
Ama çocuk değilsin ve sana bakışları belli
Kimin bakışları?
Erkeklerin
Dinleyeceğim şeyleri erkeklerin bakışlarına göre seçemem 💁♀️
Haklısın saçmalıyorum ben sanırım 😐
Profildeki eğer sensen taş gibi hatunsun o yüzden dedim
Çok çocuksu duran bir kare ama herkesi nasıl bu denli etkileyebildi garip 😅 Teşekkürler 🤹♀️
Herkesi neden bu denli etkilediğini gerçekten bilmiyo musun
Yerine göre nazik, yerine göre sivri dilliyim. Her zaman insanlara, onların duymayı istediği şeyi söylemiyorum. Dolayısıyla beni sevmeleri biraz garip. Ama aynı zamanda da yerine göre çok samimiyim. Su gibi kızım, karşımdakinin kalıbına göre şekil alıyorum 🤹♀️ Belki bu etkiliyordur
Bunlar zaten etkileyici şeyler ama ben görünüşünü söylemiştim nasıl durduğunu ve bi erkeğin sana bakınca neler hissettiğini ve taş gibi olduğunu fiziğinin
Sorun şu ki fiziğim görünmüyor 😅 Ne göğüslerim ne de popom belli. Profilimdeki fotoğrafa bakınca boyum bile belli değil.
O senin bakışın bide erkek gözüyle bakta gör ☺️ Özelden bi mesaj atar mısın
Korkma inan sadece özel bişey söylicem ondan sonra asla rahatsız etmem seni hatta engellersin olur biter
Uyudun mu yoksa
Mesaja geldikten sonra susturamıyorum kimseyi yaa üzgünüm 😂 Sevdiğim var desem de insanlar üstüme çullanıyor. Ben hiç oraya bulaşmayım, sen buradan söyle olur mu? 😅
Ya söz veriyorum sus dediğin an susacam ben yazamıyorum xper yetersiz içimde kalmasın söyleyeceğim
İnşAllah pişman olmam wçsöxldhddkd pekii
Bana masl anlatır misjn
😅
Dinlemiyorum 🤭
Severim
Anlatmayı severim
Küçük prens
Evet severim ama çocukken
yok muzigi tercih ederim
Severim
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?