Kültür & Sanat Şehrinizin bir şarkısı var mı? Daha24yasindayim Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Antalya'nın mor üzümü 🙄😄🍇 Güncellemeler+1 yıl Güncel Şehrinizin bir şarkısı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Şarkısı yok 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Var kız sen İstanbul’un neresindensin Ah İstanbulVs vs 1 2 Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl İstanbul'un dışındanım Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Antalya demişsin gördüm onu :) Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Ordu'nun Dereleri, Yine Yeşerdi Fındık Dalları, Hekimoğlu :) Say say bitmez. 1 2 Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl Demek ki çok güzel bir şehir ki çok şarkı yazılmış anlat anlat bitmiyor 😂 Yorumla technocrates +1 yıl Bence çok güzel şehir. Yeşiline, doğasına hayranım. :) Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sen İstanbul'sun, neyleyim İstanbul'u, İstanbul ağlıyor, İstanbul İstanbul olalı 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ulus, Cebeci, Çankaya, kardeş deriz kankayaaa...💃 2 2 Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl Ya sesli güldüm çok iyi 😂 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Ahahaha ben de söylerken güldüm shshdhdh Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akdeniz akşamları, Antalya'yı oraya dahil edelim. :D 1 4 Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl Aa evet😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi araştırdım da Adana falan yazıyor, ben kendi şehirim için söylemek istiyorum daha mantıklı Akdeniz'in ortasındayız :P :D Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl Adana'nın şarkısı var bikere 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman Antalya net. :D Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Bursalı mısın kadifeli gelin çaydan mı geçtin :D 1 8 Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl Ufak tefek taşları da var 😂 Yorumla Birabey +1 yıl karıştırma ufak defek taşları şimdi kurcalarsak daha çok şey çıkar :D Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl Ben senin dediğini bilmiyorum😂 Bursa'nın ufak tefek taşlarını biliyorum Yorumla Birabey +1 yıl Müzeyyen senar kan aglıyor Şu an :D Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl 24 yaşındayım 😂 bak ismimde de yazıyor Müzeyyen Senar bende yok maalesef Yorumla Birabey +1 yıl 17 18 degilsin 24 yaşında bir insan müzeyyen senar ı bilir ya :D Bende 30 yaşındayım zeki müren i biliyorum mesela :D Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl Aa Zeki Müren bilinir😂benim ayıbım o tabi ki Yorumla Birabey +1 yıl evet hemen burayı terket :D dertli gönüllere giren işte benim zeki müren :D Yorumla
Umut_04 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yansın İstanbul bu gece 1 2 Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl Ohoo İstanbul'a yazılmış çook şarkı var Yorumla Umut_04 +1 yıl Aklıma ilk bu geldi Yorumla
visshkar_23 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Osmanienin geri kafalı insanları , medeniyetin sıfır olduğu ama küfürün bol olduğu ortamları benimki böyle 0 3 Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl Ya niye öyle diyosun 2 tanıdığım vardı osmaniyeli çok iyi kızlardı valla Yorumla visshkar_23 +1 yıl Merkez iyi ama cevre ilçeleri hiç öyle değil Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl Konumundan dolayıdır emin ol yerli halkı iyidir bence Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. İstanbul bu konuda kaşar olmuş 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. İzmir Marşı var 😂 1 1 Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl En güzelini İzmir kapmış 😂 Yorumla
elaaaaa83838 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl kskskskkssk konyalım 1 15 Yorumla Adam3162 +1 yıl Koyalım yürü var meşhur hahahahah Yorumla elaaaaa83838 +1 yıl @Adam3162 aynen işte onu dedim bende kssksksk Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl Amanın sille de mi Konya'nın 😂 merak ediyordum Yorumla Adam3162 +1 yıl Konyanın neresinden bu arada Yorumla elaaaaa83838 +1 yıl evet sille zaten konyanın ilçesi kskskksks Yorumla Adam3162 +1 yıl Evet sille konyanın ilçesinden güzel bir yer ya Yorumla elaaaaa83838 +1 yıl @Adam3162 merkez meram Yorumla Adam3162 +1 yıl Bende tam merkezdeyim Yorumla Adam3162 +1 yıl Ama yakınım merama Yorumla elaaaaa83838 +1 yıl @Adam3162 hmmm neresi Yorumla Daha24yasindayim +1 yıl @Adam3162 Konya'da okumuştum üniyi ondan sordum teşekkürler😂 Yorumla Adam3162 +1 yıl Bende tam merama yakınım ela ya karışıyor sorular isim kullanıyım bari meram çok güzel ya hatta Konya çok güzel de Yorumla elaaaaa83838 +1 yıl @Adam3162 evet bencede öyle Yorumla Adam3162 +1 yıl Meram da kafelerde çok güzel ya zaten karış karış ezberlediğim için Yorumla Adam3162 +1 yıl Dur ben seni takip ediom hemşerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şarkısı yok
Var kız sen İstanbul’un neresindensin
Ah İstanbul
Vs vs
İstanbul'un dışındanım
Antalya demişsin gördüm onu :)
Ordu'nun Dereleri, Yine Yeşerdi Fındık Dalları, Hekimoğlu :) Say say bitmez.
Demek ki çok güzel bir şehir ki çok şarkı yazılmış anlat anlat bitmiyor 😂
Bence çok güzel şehir. Yeşiline, doğasına hayranım. :)
Sen İstanbul'sun, neyleyim İstanbul'u, İstanbul ağlıyor, İstanbul İstanbul olalı
Ulus, Cebeci, Çankaya, kardeş deriz kankayaaa...💃
Ya sesli güldüm çok iyi 😂
Ahahaha ben de söylerken güldüm shshdhdh
Akdeniz akşamları, Antalya'yı oraya dahil edelim. :D
Aa evet😂
Şimdi araştırdım da Adana falan yazıyor, ben kendi şehirim için söylemek istiyorum daha mantıklı Akdeniz'in ortasındayız :P :D
Adana'nın şarkısı var bikere 😂
O zaman Antalya net. :D
Bursalı mısın kadifeli gelin çaydan mı geçtin :D
Ufak tefek taşları da var 😂
karıştırma ufak defek taşları şimdi kurcalarsak daha çok şey çıkar :D
Ben senin dediğini bilmiyorum😂 Bursa'nın ufak tefek taşlarını biliyorum
Müzeyyen senar kan aglıyor Şu an :D
24 yaşındayım 😂 bak ismimde de yazıyor Müzeyyen Senar bende yok maalesef
17 18 degilsin 24 yaşında bir insan müzeyyen senar ı bilir ya :D Bende 30 yaşındayım zeki müren i biliyorum mesela :D
Aa Zeki Müren bilinir😂benim ayıbım o tabi ki
evet hemen burayı terket :D dertli gönüllere giren işte benim zeki müren :D
Yansın İstanbul bu gece
Ohoo İstanbul'a yazılmış çook şarkı var
Aklıma ilk bu geldi
Osmanienin geri kafalı insanları , medeniyetin sıfır olduğu ama küfürün bol olduğu ortamları benimki böyle
Ya niye öyle diyosun 2 tanıdığım vardı osmaniyeli çok iyi kızlardı valla
Merkez iyi ama cevre ilçeleri hiç öyle değil
Konumundan dolayıdır emin ol yerli halkı iyidir bence
İstanbul bu konuda kaşar olmuş
İzmir Marşı var 😂
En güzelini İzmir kapmış 😂
kskskskkssk konyalım
Koyalım yürü var meşhur hahahahah
@Adam3162 aynen işte onu dedim bende kssksksk
Amanın sille de mi Konya'nın 😂 merak ediyordum
Konyanın neresinden bu arada
evet sille zaten konyanın ilçesi kskskksks
Evet sille konyanın ilçesinden güzel bir yer ya
@Adam3162 merkez meram
Bende tam merkezdeyim
Ama yakınım merama
@Adam3162 hmmm neresi
@Adam3162 Konya'da okumuştum üniyi ondan sordum teşekkürler😂
Bende tam merama yakınım ela ya karışıyor sorular isim kullanıyım bari meram çok güzel ya hatta Konya çok güzel de
@Adam3162 evet bencede öyle
Meram da kafelerde çok güzel ya zaten karış karış ezberlediğim için
Dur ben seni takip ediom hemşerim