ahh siz kadınların galerisini çokmm erakni ediyorum özellikle özel fotoları nude fotolar sevgiliye veya baikasına atılanlar ve atılamayacak kadar edepsizler
ahh hayır tabiki kadınlar daha çoğunlukta. malum oiher gün onlarca mesaj alıyorlar nude isteyen ve bür süre sonra nude çekilmeye başlanoyor göndermese bile.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çok fazla resim biriktirmiyorum gereksiz gördüklerimi siliyorum ara sıra.
O kadar çok fotoğraf biriktirmem telefonda çok yer tutar.
Sadece film resimleri tutarım fazla. Geçici olarak ama. İzledikten sonra silerim.
Hayır boş şeyleri silerim. Yine de binlerce foto var. Birkaç tane hafıza kartım var.
Silmek yerine haricen depolama alanı satın alabilirsiniz ben öyle yapıyorum çünkü * sileceksem neden çekeyim öyle değilmi?
annem almaz ki kaydedebildiğim her yere kaydettim bilgisayara da aktarmaya çalıştım ama çok azını aktardı öbürlerini aktarmadı nedense
Galerimdeki fotoğraf sayısı 0. Google photos ve orangebox kullanıyorum otomatik yedekleyip telefon hafızasından kaldırıyor.
aslında bende kullanıyom da ama orada da yer doldu kaç tane hesap açtım gene doldu
O zaman harici hard-disk al, belli zamanlarda ona aktar, orada tut. Telefonda bir süre sonra kasma, ısınma yapar
o da var şu an 1 gb kadar boşaltabildim içini
zaten kasma olduğu için oyunda oynayamıyorum canıma tak etti
Günlük temizliği valeye bırakırım. Gün sonu kendi başına temizlik yapar.😀 Tüm gereksiz fotoları siler zaten.
Biriktirdim sonra bir sıfırlandı tüm her şeyim gitti bir de yedeklemedim çoğunu. Yapacak bir şey yok.
Tiplere bak , koca bebekler sizi sjsjsj.
Hayır biriktirmem
Birikiyor ama böyle paylaşma nazar değdirtirsin valla 😅
Ve benim galerimde hiç foto olmaması...
takıntı işte napcan
Bende de atma silme takıntısı var. Attıkça sildikçe rahatlıyorum
ahh siz kadınların galerisini çokmm erakni ediyorum özellikle özel fotoları nude fotolar sevgiliye veya baikasına atılanlar ve atılamayacak kadar edepsizler
o erkekte olur önünüze gelene atıyorsunuz
ahh hayır tabiki kadınlar daha çoğunlukta. malum oiher gün onlarca mesaj alıyorlar nude isteyen ve bür süre sonra nude çekilmeye başlanoyor göndermese bile.
Bilgisayarda saklarım genelde. Telefonda sadece seçtiklerim
her ay harici harddiskime yedeklerim
Ben niye okudum bu mesajlari simdi qpjdkd
hayatından zamanını çalmak için 🤣
sen ver telefonunu ben şak diye sifirliyim hemen
valla buna ihtiyacım var tam silicem giriyorum galeriye sonra diyorum ben bunu nasıl silerim yaa 😂
Gorsrller birikince ben cikarttiriyorum sonra siliyorum
bende o kadar foto var ki kaydetcek yerde kalmadı ki
e sen de abartma canim shahahsha
takıntı işte
104 bin 327 tane resmim var
Hayır gerek yok hanımefendi
Silemiyorum bende
Biriktirmem
Biriktirmem
Sevmem biriktirmeyi
Evett
Hayır
Yok biriktirmiyorum.
Çok biriktirmem
Biraz...
Yok.
Evet çok var.
Hayır.
eliyoruz..
Ne sıkıcı bir ilişki bu
noldu 5 yıllık ilişkinin özetini 2,3 konuşmada mı gördün senin yaşadığın sade ilişkilerden daha bile keyifli siz daldan dala atlamaya devam edin
🤣🤣🤣🤣 konuşmalardan beli kahverengi gözlüm ne ya 🤮🤮🤮🤮🤮
sevgilime özel bi hitap, ne sizin gibi aşkitom diye mi kaydetseydim 😏
🤮🤮🤮🤮 tamam canım iki ruhsuz birbirinizi bulmuşsunuz inşallah ayrılmazsiniz
ne sandın ben sizler gibi durmadan sevgili değiştirmiyorum
sen daha aradığını bile bulamamışsındır gelmiş burada kıskançlık yapıyon
Kahve gözlüm ne mk
sana ne sana bakan yok diye kıskanma
😭😭😭😭 kıskanclıktan ölüyom