Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hangi etnik kültüre sahip insanları seversiniz? En sevdiğiniz kültür hangisidir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Amerikalıları seviyorum, birde ateist olanları
Tam tersi olarak jamaikali ve hintliler baya kötü. Gerisi Avrupalıların iyi amerikalar balon uzak doğuda da her çeşit var.
Sevmiyorsunuz yani. Kötü derken neden kötü olduklarını düşünüyorsunuz?:-)
Düşünmüyorum gördüm tanıdım başka insanlardan da duydum iyisini aramakla uğraşmazsın.
Jamaikalilar aşırı üşengeç, sözünde durmayan, sürekli bir şeyler talep edip seni asla umursamayıp akşam nerede parti var diye takılan insanlar.
Hintliler göç kültüründen dolayı kimsenin yaptığı iyilik ya da hoş goruyu umursamayıp gündelik yaşamlarına fokus olup yarin seni asla düşünmeyecek olan insanlar.
Görüp tanımış olmanız çok güzel. Fakat kötü bir tecrübe olmuş sanırım 😄
Yani 20 tane jamaikaliyi 20 tane hintliyi tanıyınca bunlardan adam olmaz diyorsun. Çok kötü bir şey olmadı sadece gereksizlik
Orası öyle tabii. İlgili ve açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim 😄
Hayırlı forumlar.
Kızların aksine ben sizin sevdiğiniz kültürü sormuştum :-) sizin sevdiğiniz kültür hangisidir?:-)
Kaynak burada sallama yok Pakistan'da pazarda çekilen fotoğrafıyla dünyada ünlü olan çaycı sizce de elinden bir çay içilecek kadar yakışıklı mı? ↗
Kuzeyli nordikler onlar ilginç geliyor
Ahhaha 😄 gerçekten ilginçmiş. Altındaki yorumlar daha da ilginç :-)
Pozitif ayrımcılık yaparak Çerkesler diyorum 🙃
Popüler kültür ve halk
Yeter ki bir kültür olsun
İskoclari seviyorum
Hiçbirini sevmem