Kültür & Sanat 1 ay Kitap okumak mı? Spor yapmak mı? Kalinaaseela Xper 4 Takip Et FacebookTwitter 03 En çok hangisini seviyorsunuz ruhunuza iyi gelen hangisi..Kitap okumak mı? 📖Spor yapmak mı? 🏋️♀️🏋️♂️ Güncellemeler: Takip Et 03 Paylaş FacebookTwitter Kitap okumak mı? Spor yapmak mı? 96 Görüşünü yaz
Ghostmale01 Xper 7 1 ay Ikisininde qyri zevk ayri bir önemi vardir hayatimda... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Aso6533 Xper 6 1 ay Spor yapmayı seviyorum amaKipat okumayı daha seviyorum bazen okurken uykuya daldığım oluyor o denli seviyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
dely1man Yoda 1 ay İkiside iyi ama en çok iyi gelen spor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
ismailsimsek00 Xper 5 1 ay Spor yaparken müzik dinlemek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Retroskop1 Yoda 1 ay İkisi de Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kalinaaseela 1 ay Bir tane seçmen gerek haha Retroskop1 1 ay O halde kitap okumayı tercih ediyorum 👍
beyaz0z Xper 1 1 ay İkisi de ve ayrıca birbirinden farklı iki aktivite Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
TheDeparture Xper 5 1 ay ikisinin de yeri ayrı. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
thecutewitch | Kültür & Sanat konusunda 144 görüş paylaştı. Guru 1 ay kitap okumak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69Ikisininde qyri zevk ayri bir önemi vardir hayatimda...
Spor yapmayı seviyorum ama
Kipat okumayı daha seviyorum bazen okurken uykuya daldığım oluyor o denli seviyorum.
İkiside iyi ama en çok iyi gelen spor
Spor yaparken müzik dinlemek
Bacağa dokunmak bence
İkisi de
Bir tane seçmen gerek haha
O halde kitap okumayı tercih ediyorum 👍
İkisi de ve ayrıca birbirinden farklı iki aktivite
Kitap okumak
Cinsellik yasamak
ikisinin de yeri ayrı.
Her ikisini
kitap okumak