Kültür & Sanat Kitap okumak mı? Spor yapmak mı? Kalinaaseela Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor En çok hangisini seviyorsunuz ruhunuza iyi gelen hangisi..Kitap okumak mı? 📖Spor yapmak mı? 🏋️♀️🏋️♂️ Kitap okumak mı? Spor yapmak mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Spor yapmayı seviyorum amaKipat okumayı daha seviyorum bazen okurken uykuya daldığım oluyor o denli seviyorum. 1 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Ikisininde qyri zevk ayri bir önemi vardir hayatimda... 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İkisi de 1 2 Yorumla Kalinaaseela +1 yıl Bir tane seçmen gerek haha Yorumla Retroskop1 +1 yıl O halde kitap okumayı tercih ediyorum 👍 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 324 cevap paylaştı. kitap okumak 1 0 Yorumla
beyaz0z Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl İkisi de ve ayrıca birbirinden farklı iki aktivite 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Spor yapmayı seviyorum ama
Kipat okumayı daha seviyorum bazen okurken uykuya daldığım oluyor o denli seviyorum.
Ikisininde qyri zevk ayri bir önemi vardir hayatimda...
İkiside iyi ama en çok iyi gelen spor
Spor yaparken müzik dinlemek
İkisi de
Bir tane seçmen gerek haha
O halde kitap okumayı tercih ediyorum 👍
ikisinin de yeri ayrı.
Her ikisini
kitap okumak
Spor yapmak
Bacağa dokunmak bence
İkisi de ve ayrıca birbirinden farklı iki aktivite
Kitap okumak