Kültür & Sanat Kuruboya, porte ile sizce uyumlu bir teknik mi? Soulforged Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar,Son zamanlarda kuruboyaya sarmış durumdayım. Sık sık da porte deniyorum. Amatör bir sanatçı olarak internetteki profesyonellere baktıkça gıpta etsem de, kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum. Kuruboya, sizce de portreye yakışan bir teknik mi?Görüş ve beğenilerinize sunarım… Kuruboya, porte ile sizce uyumlu bir teknik mi? Cevapla İnternet Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
anonimanonim10 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Ben genelde 12 renkle yapıyorum hem renkleri dengeli kullanma denemesi oluyor. bence kuruboya portreye yakışıyor 1 1 Yorumla Soulforged +1 yıl Ben de kırtasiye tipi 12 ya da 24lü set kullanıyorum. Genelde yetmiyor ama maksat güzel vakit geçirmek olduğundan son derece keyifli geçiyor vaktim Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Biraz zor bir şey benim için ama güzel bir aktivite bence. 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl uyumlu olmasından ziyade biraz zorlar diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 596 cevap paylaştı. Çok güzel 1 0 Yorumla
carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Beni cizx 1 1 Yorumla Soulforged +1 yıl Çizeyim çizmesine de, gerçekten onlyfans'taki "onlyveronic" misin yoksa sadece fotoğraflarını mı kullanıyorsun? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben genelde 12 renkle yapıyorum hem renkleri dengeli kullanma denemesi oluyor. bence kuruboya portreye yakışıyor
Ben de kırtasiye tipi 12 ya da 24lü set kullanıyorum. Genelde yetmiyor ama maksat güzel vakit geçirmek olduğundan son derece keyifli geçiyor vaktim
Biraz zor bir şey benim için ama güzel bir aktivite bence.
uyumlu olmasından ziyade biraz zorlar diye düşünüyorum
kız ne guzelmıs ama yav
bu çizim güzel olmuş
Çok güzel
Beni cizx
Çizeyim çizmesine de, gerçekten onlyfans'taki "onlyveronic" misin yoksa sadece fotoğraflarını mı kullanıyorsun?