Yine film izlerken bir yandan çizim yapıyordum ve olanlar oldu, girizgâhı kısa tutalım. 'Derdime dermanı KS'de bulurum' dedim ve engin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Valla bro kilo almış biraz zayıflaması lazım ben cizemezdim fakat kötü fakat yinede emeğine sağlık bence daha güzel işler çıkacaktır ortaya vazgeçme ben insan yüzleri çözemiyorum genellikle doğa ve karakalem çizimler yapıyorum yinede vazgeçme inan daha iyisini yapacaksindir yorumunda senin canını sıkması için yazmadım sadece kendini geliştirmeye ihtiyacin var
Güzel bir hobi doğru bir yoldasin bol bol çizim yap kendinde farkedeceksin gelişimi daha güzel çizimler yapacaksın kardeşim. umarim yorumunu moralini bozmak için yapmadım sadece bunu bilmeni isterim zaten kendinde bunu biliyorsun karşılaştırmalar yaptığını tahmin edebiliyorum nerelerde hata yaptığınida tahminimce farketmişsındır yetenek var fakat biraz daha emek vermen gerektiğinin farkındasın her zaman böyle olmanı hayattaki hatalarımız duzeltebilecek ve daha güzel olacaklar gibi olsun hayatta ve çizimlerinde başarılar dilerim