Kültür & Sanat Pop Art çizimimde ışık görüyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Pop Art'a yöneleyim dedim.'Bu yolda devam etmeli mi?' diyerek değerli görüşlerinizi almaya geldim.Herkese pop art, Noki'ye yok derseniz anlarım.Esen kalınız.. Pop Art çizimimde ışık görüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Alstroemeria Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ay dur gözlük takmam gerekiyor ışık gözümü alıyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Amanın sorumda Also var =/ Yorumla Alstroemeria +1 yıl 🌼🌼🌼🌼 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kesinlikle devam etmelisin. Gayet güzel görünüyor. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sen bu işin şahısın, seni sen yapan yaptığın bu iş oldu. Bence devam etmelisin çok eğleniyoruz seninle 😊 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Estağfirullah, devam edeceğim :)) Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yapıyorsun bu sporu. İyi bayramlar hafız 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah, iyi bayramlar kral. Yorumla
ruhsuzkırmızı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok iyi olmuş ellerinize sağlık tonlamalarin yerinde olduğunu düşünüyorum ama arka plan rengi keşke farklı olabilirdi ben ya yeşil ya da mavi kullanabilirdim 2 0 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Çizimin çok başarılı gözüküyor pop art hakkında çok bir bilgim yok yüzeysel ama görünüş açısından aklıma ilk pop art olarak yansıdı. 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Işık deyil trafolar patlar devam et bayağı başarılı 1 0 Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Merhaba iyi bayramlar. Güzel olmuş tebrik ederim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi bayramlar hafız. Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl Hafız mı ben mi 😂😂😂 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 808 cevap paylaştı. Çok iyi ya, kesinlikle devamı gelmeli.. 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir sürü yeşil yeşil ışıklar görüyorum. 👍👍 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Görüyorum iyi yapmışsın bence devamını dilerim 1 0 Yorumla
Kafasikarisiksey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Benide yap be xok guzel olmus emeklerine saglik 1 0 Yorumla