Kültür & Sanat İnternetten resim bulup boyamasını kendim yaptım. Sizce çalmış gibi oldum mu? Siyahli_ Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor İnstagramda paylaştım boyadıktan sonra ama kendimi tuhaf hissettim çünkü ben çizmedim boyamasını dijital ekranda ben yaptım. İnternetten resim bulup boyamasını kendim yaptım. Sizce çalmış gibi oldum mu? Cevapla Dijital Soruları Resim Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Hayır sonuçta kendinden bir şeyler katmışsın 0 0 Yorumla
kingscore Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 59% +1 yıl Instagram postunun altına kaynak linki veya bilgisini koyarsan bir problem olmaz. Çalışmayı yapan kişinin de katkısı olduğu anlaşılır. 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl güzel olmuş bende böyle şeyler yapıyordum bıraktım xd rahatlatıcı oluyor 2 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Karakalem görüntüsü daha güzel fakat yinede o kadar ugrasmissin emeğe saygı duyuyorum yinede 0 0 Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Gözleri senin göze benzettim:) 1 2 Yorumla Siyahli_ +1 yıl Yaa çok teşekkür ederim Yorumla Chamber +1 yıl Ni demek efenim biz bunun için soluyoruz🤣 Yorumla
Uzay-m Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sanatın üstüne sanatını eklemişsin ve daha güzel olmuş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Orijinal olanı referans olarak koysaydın sanatçı adı ile birlikte çalıntı olmazdı. 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl You cok iyi yaptin resme renk katmis oldun iste 😊 1 0 Yorumla
Messby Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Muhteşem yüzyıl 1 2 Yorumla Siyahli_ +1 yıl Ne demek istiyorsun Yorumla Messby +1 yıl Muhteşem yani kanka Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İlk hali daha güzel ahdj 0 1 Yorumla Siyahli_ +1 yıl Bencede son hali daha güzel 👊 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Bu tür resimler boyamak için değil mi zaten 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 747 cevap paylaştı. Güzel olmuş 1 0 Yorumla
JOHNNYBIRAV0 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Guzelll 0 2 Yorumla Siyahli_ +1 yıl Joni bıravo Yorumla JOHNNYBIRAV0 +1 yıl Tesekkur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hayır sonuçta kendinden bir şeyler katmışsın
Instagram postunun altına kaynak linki veya bilgisini koyarsan bir problem olmaz. Çalışmayı yapan kişinin de katkısı olduğu anlaşılır.
güzel olmuş bende böyle şeyler yapıyordum bıraktım xd rahatlatıcı oluyor
Hayır, çalmak değil bence bu çok güzel olmuş bu arada.
Karakalem görüntüsü daha güzel fakat yinede o kadar ugrasmissin emeğe saygı duyuyorum yinede
Gözleri senin göze benzettim:)
Yaa çok teşekkür ederim
Ni demek efenim biz bunun için soluyoruz🤣
emek var..
çalıntı değil bence..
Sanatın üstüne sanatını eklemişsin ve daha güzel olmuş
Orijinal olanı referans olarak koysaydın sanatçı adı ile birlikte çalıntı olmazdı.
Kendinı geliştir çizmeye çalış
Çok canlı duruyor bence gayet iyi
You cok iyi yaptin resme renk katmis oldun iste 😊
Muhteşem yüzyıl
Ne demek istiyorsun
Muhteşem yani kanka
İlk hali daha güzel ahdj
Bencede son hali daha güzel 👊
Bu tür resimler boyamak için değil mi zaten
Çok güzelsin tanisalim
Nasıl yaptın beni de yap
Helal olsun