Aynı kişi olduklarına emin miyiz? İki farklı adam görüyorum :)) Bir yanağı içe batmış, yüzünde kırışıklıklar, yüzü şişkin, burun çok alakasız, dudak çevresi dudak kalemiyle çekilmiş gibi... Bakışlar ise bir tık andırıyor ama çok değil.
Olmamış. Enrique nin babası oğlundan her alanda daha başarılı. 60 lar sonunda Real Madrid kalecisi Julio Iglesias. Hemen sonrasında bir dev oldu müzikte. Oğlu Real Madrid alt yapısından kovuldu. Babasının adıyla müzik de yapamadı. Yeteneği sınırlı torpille bu kadar oluyor. Kardeşi Daniel daha da yeteneksiz
Kişileri birbirine çok güzel bağlıyorsun. Belki de kimsenin aklına gelmeyecek kişileri aynı karede birbirine yakıştırabilmek güzel bir yetenek. Ben beğendim 🦋
Özellikle mi benzetmemeye mi çalışılıyor ki diye düşündürdü. Abartılı bir çizim çünkü. Kötü demiyorum ancak işin esprisi benzememesinde mi diye merak ediyorum.
çok kilolu göstermişsin hatları daha ince ve keskin olmalı saçları ise çok kısa kalmış orjinal resme göre ve yüzleri çok detaylı çiziyorsun gerçek resimde bile bu kadar detay yok o sebepten de yaşlı duruyor
İki eli ile bir dalgayi dogrulatamayanlar yorum yapmis. Detaylar cizimin iyi islenisin guzel insan ciziyorsun. Fakat dış genel hat haric benzetememissin. Bu boyut detaylarina derinliklere özenmen calisman lazım