Ne Amerika ne Rusya ne Ukrayna nede diğer abidik gubidik saçma avrupa ülkeleri... herkes reklamını çok güzel bir şekilde yapan bu ülkelere tapıyor aslında hepsi birer beton yığını hatta belki Türkiyeden farksızlar, her anlamda...
Eğer rahata düşkünsen asya ülkelerine gidiceksin doğanın tadını çıkartıcaksın sıcaktan kavrulup az bir para harcayım çok şey yaşayıp döneceksin hepsi bu kadar.
Ama tercihim Avustralya çook farklı iklimleri bir anda yaşayabiliyorsun, bazen tropikal bazen klasik bir temiz gökyüzü, esrarengiz farklı hayvanlar onun dışında unutmadan kızları tabi... :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hollandayı çok seviyorum. Nedeni ise üçgen şekilde olan ve sıra sıra evleri. sokakları. caddeleri. insanların kimseye karışmaması. ve birçok akrabam orada , sevdiğim insanlar orada. çok sevimli bir ülke. tamamı konya kadar. düşünsene 3 saat sürüyor arabayla bir ucundan bir ucu. şehirleri mahalleler kadar. çok güzel ve ayrıcada. halen özünü koruyan bazı şeylere sahip
11 Yorumla- +1 yıl
Ya cok hos
İzlanda.
Doğal zenginlik ülkesi.
Lav ovaları, fiyortları falan var severim.
İklimi tam sevdiğim gibi karlı soğuk.
E bide okyanusun ortasında bir ada.
Sevilmez mi00 Yorumla
+1 yılAvrupa'ya gideceğim ben. Türkiye'nin ne kendinden ne de insanlarından hayır yok.
22 Yorumla- +1 yıl
Sana katiliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
İtalya Roma-Milano... okul için sıklıkla gidiyorum. İnsanlardan bahsetmek istemiyorum ama Roma gerçek bir şehir. Adamlar tarihin, doğanın ve temizliğin içinde yaşıyorlar. Ses kirliliği bile yok. Sokak satıcıları bağırmıyor, korna sesi yok. Düşünsene Melih Gotçek yok... Suyun tadına alıştığın zaman Romadan asla bikmazsn.
10 Yorumla
+1 yılJaponya adamlar şerefli çünkü herhangi bir politikacı hakkında yolsuzluk dedikodusu bile çıksa adamalr istida eder gerekirse harakiri yapar ama Türkiyede Adamın hırsız olduğu ispatlanır bizde üzerine cumhurbaşkanı seçeriz ödül olarak işte malesef böle bir ükeyiz biz
00 Yorumla
+1 yılİngiltere
Hayatta en önemli şey sağlık. National Health Service var. Sağlık bedava. Eğitimin Türkiyeden daha iyi olduğu kesin. Futbolu iyi oynuyorlar. Geleceğinden endişe edilmeyen bir ülke. Bir çok sömürgesi var. Güneşi batmayan İmparatorluk. Kızları güzel ve eğlenceliler :D02 Yorumla- +1 yıl
İngilizceyi çok iyi biliyorsan gidebilirsin de. s
- +1 yıl
Turizmdeyim 4 yıldır. Bir çok kızla tanıştım. Ama ben önce kendi geleceğimi garantilemek istiyorum kimseye bağlı kalmadan. Daha sonra gideceğim.3 yıl kaldı :D
Kutup bölgeleri sıkılmadan bıkmadan bu tür fotoğraflar çekmek için..
1.bp.blogspot.com/.../Northern-Lights-Winter.jpg00 YorumlaİSPANYOLLAR
BKZ : Jorge Lorenzo, Marc Marquez, Dani Pedrosa / Bende İspanyol olsam TMF 1000CC C Yarış pilotluğu yerine MOTO2 / MOTOGP de ki pilotlardan biri olabilirdim. İşin parasında değilim. Dünyanın en iyi pistinde, en iyi motorlarla ve en iyi lastiklerle yarışmak bunun için şu an tüm paramı veriridim. 1 gün yarışmak için. Malesef para ile olmuyor bu işler :/00 YorumlaSevdiğim ülke yok şu anda. Çünkü bir yeri sevmek için gezip, görmek,, havasını bir solumak lazım diye düşünüyorum. Merak ettiğim ve çok gitmek istediğim yerlerden biri. St. Maarten. Nedini de bu.
http://www.youtube.com/watch?v=WS8y89DHMTs
O plajda denize girip o duyguyu yaşamak istiyorum :)00 YorumlaMümkünse yaşaması zor olan bir ülke olsun en azından yaşam koşulları zor olan bir ülkenin resimlerini videolarını görmek yerine yaşarken hissetmeyi daha çok isterim...
02 Yorumla- +1 yıl
Finlandiyaya gidelim mi?
+1 yıl"Benim yalnız ve güzel ülkem" Bu cümle yüzünden pes edip gitmek olmaz
https://www.youtube.com/watch?v=a-99F8H9bxM00 Yorumla
+1 yılAslinda gidip görmek istedigim iki ülke var
birisi İtalya birisi Güney Kore
ikisinide Tarihi nedenlerden ötürü:)21 Yorumla- +1 yıl
Guney koree <3
+1 yılItalya, erkekleri Türk erkeğine benzer ama karakter vardır en azından, ve daha bakımlılar :) italyan mutfağı çok güzel konumu italyanca dili herseyiyle favorim..
01 Yorumla
+1 yılGörmek istediğim değilde yaşamak istediiim yeri söyliyim ben ABD/California sebep olarakta hayallerim orada gerçekleşicek ve hayallerimi söyleyemem bana kalsın :)
00 YorumlaHerhangi bir avrupa ülkesi. En azından çalıştığının emeğinin hakkını verirler.
111 Yorumla- +1 yıl
Hic sanmiyorum oralarda asil kapkac uyusdurucu turkiye daha gelismis bence
- +1 yıl
Uyusdurucu yasal olsa ben turkiyenin halini dusunemiyorum avrupada oylemi. ama ben din konusunda turkiyemi tek gecerim.
- +1 yıl
Turkiyede bir sapkinlik var ondan bu yani yasaklardan insanlar ne yapacagini sasirmis cok ayip ve yanlis seyler ama burasi turkiye oluyor hersey. burak bey siz guruymussunuz yeni gordum.:) guru ne oluyor pekde anladigim yok acikcasi.
- +1 yıl
@serenmiray yurtdışı daha güvenli emin ol , burası daha güvenli diyosun turistleri öldürüp unkapanına atıyolar
- +1 yıl
seren yerli polyanna mı?
- +1 yıl
@serenmiray @burakbas
Özür diliyorum, denk geldim. Türkiye' de din yaşamak mı kolay? Bağrında, cigerinde hissetmek hı? Bugün birisinin ağzından Muhammed ismini duyduğumuzda yaşaran gözlerimizle geçilen dalgalar... Bugün hocamın mezar taşının yanında 1 saat bekletmiyorlar! İmamlar kadar dinden bihaber insanlar yok. Yaşar Nuri, Hatipoğlu gibi insanların anlattığı din ile yaşayan insanlarımız var. Romada, Milano'da ya da Avrupa'nın herhangi bir şehrinde camiiye git bakalım nasıl karşılanıyorsun. Hıristiyanlara gelince; o insanlar dinini unutmamak, Allah' ı hatırlamak için her şeyi yapıyorlar. Bizim gibi gösteriş abidesi türbanlıları yok. Yol kenarında bile sapeller var. Düşünebiliyor musun altından yol kenarında İsa peygamber heykeli var. Hah.. bizde 10 dakika içinde çalınır... Ayrıca şunu diyeyim, var gerisini sen düşün:
Din ü millet sorar isen âşıklara din ne hâcet,
Âşık kişı harâb olur harâb bilmez din diyânet.
Önce kalp üstadım; sonra dil... - +1 yıl
Arkadaşım uyuşturucu sadece hollandada serbest
- +1 yıl
Arkadaslar yorumlari okudum evet belki bir bakima haklisiniz ama tabiki oralarda dinlerine sahip cikmak kolay cunki yasak yok icki icerek vaftiz yapiyorlar soylemesi ayiptir bakirelere uzayli gozuyle bakiyorlar zaten devlet calismayanlari bile besliyor suc ortamini oldukca azaltiyorlar. ama o sartlarda suclu agir cezada aliyor. turkiye oylemi cinayet isle 5 sene sonra iyi halden sokaktasin ha bide devlet bakmiyo acsin yasamak zorlasdikca suc orani artar. gerci ben islami rahat yasamakdan bahsediyordum ama anlattiklarimda turkiye gercekleri.@sipirminn
- +1 yıl
Türkiye resmen safdışı kaldı
+1 yılen sevdigim ülke TÜRKİYE Nedeni ise lideri ve önderi Mustafa Kemal Atatürk.. ve yurt dısina en fazla 1hafta kalirim... cikacaksam bile...
00 YorumlaBen tüm dünyayı, tüm ülkeleri görmek istiyorum... Motosikletime atlayıp uzun bir dünya turuyapmak istiyorum. Yalnız başıma...
00 Yorumla1 - adelboden
2 - steckborn
3 - norheimsund
tercihleriyle : İsviçre.
ayrıldığımda hüngür hüngür ağladığımı bilirim..
viskileri bile içimi ısıtmadı giderken :(00 Yorumla
+1 yılArkadaşım inadına Türkiye, gel burada avrupada yaşa gör demokrasiyi, öyle sonradan görme olan gurbetçilerle veya buraya gezmeye gelen turistlerle konuşma, burada yaşayan harbi konuşan insanlardan dinle birde buraları
00 YorumlaOlum akıllı olun BULBULU ALTIN KAFESE KOYMUSLAR ILLADA VATANIM DEMIS. BIZE ANADOLUDAN BASKA DIYAR YOK YOK YOK !!! Sagdan soldan kacanlara baksaniza hepsi bize kosuyor bu iste anadolu insaninin civanmertligi nin ispati dir.
00 YorumlaLatin ülkelerinden biri olabilir. Hayranım tarzlarına, sıcakkanlılıklarına. Özellikle İspanya veya Brezilya olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim ülke 4 Sene önce gelip yerleştiğim isviçre..
Gidip görmek isteyecegim 2 ülke
1 Küba.
2 Jameika.00 YorumlaHollanda'nın başkenti AMSTERDAM... Orada yaşamak istiyorum. herşeyin serbest olduğu özgürlükler şehri.. uyuşturucu bile :)
10 Yorumla
+1 yılKore , dillerine merakım var insanları çok sevimli bir haberde duymuştum sırf bir gemi battı diye başbakan istifasını vermiş ne bileyim dürüstler
00 YorumlaRusya soğuk karlı pek güneş görmez görse de rahatsız olmazsın ideoloji süper halk iyi ekonomi iyi hükümet iyi daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılNorveç. Öncelikle Kizlari da erkekleride cok tatlı :) toplumun refah seviyesi yüksek , ekonomi rahat , doğası mükemmel , teknoloji gelişmiş yani isterdim norvecte yasamayi tabi yinede Türk olarak.
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim mi bilmiyorum bir şeyi tanımadan sevmek mümkünmüdür tartışılır , İskandinav ülkelerini hep gezmek istemişimdir sadece şehir merkezlerini değil şehirden uzak bölgelerini.
00 Yorumlaİtalya.. İtalya.. İtalya.. Orda bir pizza yesem ne muhteşem olurdu.. 🍕 🍕 🍕 🍕
10 YorumlaTürkiye. Kendimi en iyi ifade edebildiğim dil türkçe, sevdiğim insanlar burada.
00 Yorumlaİngiltere. Ama Londra. Düzen, sistem, özgürlük, hayat. Ne ararsak var.
00 YorumlaRojava çünkü toprakları şehit kokuyor cennet kokuyor
00 YorumlaTürkiye ne olursa olsun benim ülkemden daha güzel neresi olabilir ki tabi ki de hiç biyer ne mutlu Türküm diyene
10 Yorumla
+1 yıl(Güney Kore) Bana huzur veriyor.
(Japonya) Bana huzur veriyor.
(Çin) Bana huzur veriyor.
Bunların hepsinin içinde yaşıyorum hayallerimi süslüyor güzelleştiriyor bana sunuyor :)00 YorumlaPolitika demokrasi kavramlarını bir kenara bırakırsam birazda duygusal davranıyo olabilirim ama Türkiye :D Amerika, Kanada , İskandinav ülkelerini paha biçemem
00 Yorumla
+1 yılHollywood eyalet, ülke değil ve bence kanada veya avusturalya çok güzel ülkeler
00 YorumlaTürkiye cennet vatanım ya var mı burası gibisi topragina kurbanım
20 YorumlaNe demokrasiymiş arkadaş ya :D Neyse benim var ya bir tane " Transdinyester " nobody olmak istiyorum orada :D
00 YorumlaGitmedim ama gitmek istiyorum
İrlanda
Çünkü hem ortamlari süper diyorlar
ve redhead + ginger hatunlardan dolayi ;)00 Yorumla
+1 yılbarselona. guzel hatiralar, guzel gunler geçirdim. yeri de guzel, insanlari cana yakin
01 YorumlaCaponlar saygıları hayal güçleri ve güleryüzlü olmaları
00 YorumlaHollanda çünkü gittiğim ülkelerin arasında en çok hoşuma gideniydi. Orada yaşamak istedim
12 YorumlaLos Angeles
San Francisco
Nedeni;
Gta San Andreas10 Yorumlaabd kısa süre yaşadım sırf çoğrafi konumu ile muhteşem biryerde herşey var doğal olarak
10 Yorumla
+1 yılTÜRKİYE.
Vatan bilinci taşımayanlar halimizden ne anlasın12 Yorumla- +1 yıl
al işte klasik milliyetçi :D
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yılhollanda. herşey serbest karışan yok. bu ülkedeinsan muamelesi görmek mümkün değil ama. Türkiye yi kastettim son söylediğimle.
00 Yorumla
+1 yılValla ben çok ülke gezdim.. Ama Brezilya Arjantin oraları çok merak ediyorum :((( Brezilya diyim.. Rioooooooooooo :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmerika , gözlük kullandığım zamanlar da hava harp okulunu kazandım. Gözlükten dolayı almadılar.
Amerika'da helikopter ve bazı askeri pilotlar gözlük kullanabiliyormuş. Kesin bilgi arkadaşım 2. nci turunda afganistanda00 Yorumla
+1 yılABD
Yakında New York'a taşınacam
4 yıl sonra sosyal medya sitesi kurup orada yaşıyacağım bu ülkede emeğe saygı yok10 Yorumla
+1 yılJaponya, üretken insanların yaşadığı bir ülke olduğundan seviyorum. Teknolojinin kaynağılar bence
00 YorumlaGezdiğim ülkelerden en çok fransayı sevmiştim. aslında paris desem daha doğru olur
00 Yorumlayorumlara bakmadan söylüyorum ki erkekler kesin rusya demiştir bir ikisi hariç :Ddd
00 Yorumla
+1 yılHİNDİSTAN. Acik ve net. Çünkü butun sevdigim aktorler orda. Bollywood unuleri. Heyecanlandim yine ya. 👯
00 YorumlaBen Dubai'de yaşamak isterdim. Dubai'dende bir eş bulurdum kendime en azından hayatımın geri kalanını rahat bir şekilde geçirirdim :)
00 Yorumlapapua yeni gine
nedeni ise : eşşeğin fifikifkifki01 Yorumla- +1 yıl
Nasil?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırbistan;Novi Sad.
Sırpları ve vatanlarını seviyorum çünkü...02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Hollandada yaşıyorum ve gayet memnunum :) her şey serbest, cok rahat davranılıyor. Amsterdam gibisi yok. Caddeleri, kanalları, her seyi mukemmel. :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEe yani? onu kastetemiştim. Demokrasi var en azından onu demek istedim
Cevap sahibi+1 yılHer sey seks mi ya? sizin icin her sey kadınlar ve cinsellik mi?
londra o kırmızı telefon klubelerini çok beğeniyorum
00 YorumlaJaponya-Kyoto, kültür ve tarihi ilgimi çekiyor.
ABD-Los Angeles, niggaları görmek istiyorum.00 Yorumla
+1 yılJaponya sempatik geliyorlar cekik cekik, keşke imkanım olsada gidebilsem hatta orda yaşasam
00 Yorumla
+1 yılTabiiki kendi memleketim ama farkli bir yer soylemek gerekiyosa fransa. Nedenide yok sevgi nedensizce olur :D
00 Yorumlaitalya... yemek kültürü güzel tarihi güzel giyinmeleri güzel :))
00 Yorumla
+1 yılItalya :) nedeni kndi icinde gizli ya da Macaristan-Budapest cok hoşuma gidiyor bu sehir :)
00 Yorumlabosna-hersek sebebine gelince hiç bilmiyorum sadece seviyorum :))
00 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar