İkisi de komedyen. İkisi de zekice espri yapıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hasan Can
Cem Yılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cem yılmaz bitmiş ya o son gösterisi ne rezil bir şeydi öyle. Hiç kimse gülmedi, sohbet tarzindaydi resmen. Ben de izlerken bayağı sıkıldım ama eski şakaları çok fenaydı gerçekten. Hasan Can Kaya da genelde insanların aslında olmaya çalıştığı, yani topluma göstermeye çalıştığı kişi değil de rezil halinden vuruyor insanları. Stand up yaptı mı bilmiyorum ya da şahit olmadım ama ikisi ayrı şeyler olduğu için kiyaslayamiyorum. Ama Cem Yılmaz'ın o son gösterisi rezaletti, güldüm ama ne bileyim hiç hoşuma gitmedi, eski tadı yok.
İzlerler tabii bu zamana kadar ilk defa böyle berbat bir gösteri yaptı. Bundan sonra izlenir mı bilmiyorum. Yaşlandı mi ne oldu anlamadim, belki de hiç ugrasmadi, hazırlanmadı
Bu soruyu Hasan Can görse, o da Cem Yılmaz'a oy verirdi.
Cevap
12Cevap
Cem Yılmaz çok büyük bir komedyen olabilir ama Hasan Can çok samimi içten sıcakkanlı geliyor bana
cem yılmaz x kuşağı hasan can z kuşağı komedyeni kıyaslanamaz.
Şu küfür edip sürekli belden aşağı konuşarak komik olmaya çalışan adama da komedyan demezsiniz ya
Valla ben ustaları izleyerek büyüdüm onlara bakınca bunlar çöpçü
Hasan can sadece hazırcevap ve küfürbaz Cem Yılmaz'ın sol testisi olamaz
Hasan can espiri yapmıyor sadece hazır cevap ve iyi laf yapıyor birde sokak ağızı.
Hasan Can ile Cem Yılmaz ı karşılastirmak Cem Yılmaz'a yapılan hakarettir. seviye belli tartışılmaz bile
can çok fazla argo konuşuyor bu tür komediyi sevmem
Hasan Can baya bi şeker
Hasan can zekice espiri maalesef yapamıyor konuşmasından daha çok küfürlere gülüyorlar.😀
Hasan can espri yapmıyor ki.
İkisi de bana komik gelmiyor
Cem yılmaz tabiki. Hasan Can kim?
Hasan Can km ula
Yolda görsem tanımam
Cem yılmaz derim
Al birini vur ötekine
Her ikiside
Hasan Can mı?
c hiçbiri
hasan can
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?