Ben kendi yazdığım şiirleri paylaşayımZaman akıyor gülüm Zaman geçiyor Sana gelişlerim kısacık bir an Mutlulukla doluyor, uçuyor bu koca adam Senden gidişlerim hüzün Uzadıkça uzuyor yollar Günler, haftalar, aylar Özleminle mahzunlaşıyor ağlamaklı Gözyaşı selleriyle çağlıyor bu üzgün adam Gülümsüyor yüzüm sen aklıma düşünce Mutlu oluyorum gülümseyince Nedeni küçük gülüm Küçük şeylerden mutlu olmayı öğrendim Küçücük kalmaların verdiği tat Gitmeleri unutturuyor Keşke kalmalar uzun, gitmeler kısa olsaydı Seninle yaşlansaydı bu seven adam
Şiir yazar veya okur musunuz, sevdiğimiz şiirleri paylaşalım mı?
Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdırRüzgarların en ferahlatıcısı senden esiyorSende seyrediyorum denizlerin en mavisiniOrmanların en kuytusunu sende görmekteyimSenden kopardım çiçeklerin en solmazınıToprakların en bereketlisini sende sürdümSende tattım yemişlerin cümlesiniDesem ki sen benim için, Hava kadar lazım, Ekmek kadar mübarek, Su gibi aziz bir şeysin;Nimettensin, nimettensin. Desem ki... İnan bana sevgilim inanEvimde şenliksin, bahçemde bahar;Ve soframda en eski şarap. Ben sende yaşıyorum, Sen bende hüküm sürmektesin. Bırak ben söyleyeyim güzelliğini, Rüzgarla nehirlerle, kuşlarla beraber. Günlerden sonra bir gün, Şayet sesimi fark edemezsenRüzgarların nehirlerin kuşların sesinden, Bil ki ölmüşüm. Fakat yine üzülme müsterih olKabirde böceklere ezberletirim güzelliğiniVe neden sonraTekrar duyduğun gün sesimi gök kubbedeHatırla ki mahşer günüdürOrtalığa düşmüşüm seni arıyorum
Bu şiirden hem nefret ediyorum, hem de kendimi buluyorum... Hem seviyorum, hem de kötü anılar var bu şiirde...re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft, div
Ne kadar uzakta olursan ol en fazla gözüm görmez kokunu duyamam Sırf bu yüzden daha çok özlerim seni daha çok gelirsin aklıma Daha bir başka türlü severim seni Anlıycan senden vazgeçmem mümkün değil bir an bile değil Nasıl sevdiğim konusunda en ufak bir fikrin bile yok Öyle böyle değil sen benim en kıymetlimsin SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN
Cemal Süreyya başta olmak üzere ikinci yenicileri çok severim. En sevdiğim şiir ise Üvercinkadır. Cemal Süreyya'nın en bilinen şiirlerinden. Ayrıca Ömer Hayyam'ın rubailerini de çok severim. Şuraya Üvercinka'dan bir bölüm bırakayım: Sayın Tanrıya kalırsa seninle yatmak günah saha neler!
Ben kalemi kırık bir yazar Mısralarım silinmiş ne yazar Bana yine yaz diyorlarda Fikrim uçsuz kalemim uçsuz Bilmezler neden yazmam Yazamam seni ben Defter eski satırlar silik Düşünceler tozlu Düşürme beni pusuya Yazmam seni birdaha ben
Evet yazıyorum.. en son farklı sitil deneyip, erotik tarzda yazmıştım..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
10 sene beklettiği halde benden ayrılmadan 3 haftada başkasıyla evlenmesiı umurumda değil şu an. Duygularımı öldürdü. Ruhsuz ve kimseyi umursamayan hatta herkesten sıkılan biri oldum
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Soruyla alakası şöyle. Ruhsuz bir insandan şiiri anlamasını bekleyemezsiniz 😂
“Öyle parçalandım ki ömrümdeSevgiyle öfke arasında, Sevgimi öfke vurduÖfkemi sevgi kaçırdıİçim parçalandı aradaBi de bi gün baktım gökyüzüne bir bayram gecesiBi kestane fişeği açmış yedi rengimdenYağıyorum çocukların üstüne” Can Yücel