Kültür & Sanat Godfather çizimi nasıl olmuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Godfather'i çizeyim dedim lakin büyük bir iştahla başladığım her iş gibi sakarlığa kurban gitti.Belki diyecek iki çift lafınız vardır.Değerli görüşlerinizi bekler, esenlikler dilerim.Bak beyim.. Godfather çizimi nasıl olmuş? Cevapla İş Soruları Çift Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fenomen olmuşsun hayırlı olsun 😊Bu kez kimi çizdiğini bilemedim, kim bu 😄Yine çok güzel ve yine çok başarılı harika bir yeteneksin. 🤩 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Flora.Valla ben Münir Özkul diye çizdim ama Sadri Alışık ve Erdoğan yorumları geldi, bilemiyorum hayal gücü çok geniş insanların :D Yorumla FloraBacchus +1 yıl Münir özkul ve Sadri Alışık'a benzettim bakınca Erdoğanada benziyor. 😄Dediğim gibi eşsiz bir yeteneksin 1 çizimler 3 kişi birden 😄Picasso yapamaz böylesini. Yorumla Soran +1 yıl Estagfirullah, sağ olasın :D Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bence güzel ironi. Yeşilçam'ın babası o da 🙂 Ellerine sağlık. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Godfather Yesilcam jonu gibi olmus 🙄Elinize saglik :)Cizim yetenegi korkunc biri olan ben icin bu kadari bile cok basarili 🤓 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah üstad :)) Yorumla
gulleak Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tam şempanzeyi andırıyor diyecektim ki baktım birileri rte demiş. Tekrar dönüp resmi inceledim ve fikrim değişti. Bence de rte'ye benziyor. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 804 cevap paylaştı. Çizim güzel ama Godfather :D değil orasını zaten sen de belirtmişsin. Ama Münir Özkul :) çok benzemiş. 1 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Mahmut hocanın gotfather versiyonu :D Hoş olmuş bence. 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl münir özkula benzemiş:))))))))))) gençlik yılları::) 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiçbir benzerlik göremedim. Adamı olduğundan daha çok yaşlandırmışsın. Yüzü kırış kırış duruyor. 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Recep Tayyip Erdoğan ve Münir Özkul karışımı olmuş ama başarılı 😅 1 0 Yorumla
Pokerrface Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tayyibe benzettim. Vito Corleone sert görünümlü. 1 0 Yorumla
Lotuscicegm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sakarlıklardan güzel şeyler çıkabiliyor demekki güzel olmuş valla😄 1 0 Yorumla
eksikdopamin Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl emeğine sağlık, hababam sınıfı kel mahmut ile godfather karışımı olmuş. sevdim. 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Biraz daha çalışılması lazım bence.Yine de benim çizimlerime on basar. Güzel 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aaa Mahmut hocaa. Eline sağlık, yine yapmışsın ters köşeni. sdşslkals 1 0 Yorumla
bekleyeninim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Nasıl olmuş mu? Olmamış. Ağız kısmı Sadri Alışık, gözler ve saç Mahmut hoca. 1 0 Yorumla
Duygusalerkek0000 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bilerek benzetilmiş sanırım, yetenek var baya var hem de 1 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Ben Yaşar usta:)Yine güzel bir çalışma olmuş eline sağlık 1 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Münir Özkul’u çizmişsin sanırım.. 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Alışıyorsun :)) Yorumla SadFragile +1 yıl Sayende😄 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sövüş yicen yakında (genel) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Söğüşü tercih ederim =/ Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Eminsen 🤢 Yorumla
Junkielife Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Sanki senin çizim bizim siyasetçilere daha çok benzemiş 1 0 Yorumla
Nonsensklife2 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Tayyip'e Mahmud hoca karışımı olmuş xjdjd 2 3 Yorumla DreamGhosters +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Artık rüyalarına giriyordur Yorumla Nonsensklife2 +1 yıl @DreamGhosters girmemişti tktkt ama girebilir artik Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İyi iyi olmuşta, şey olmuş bu, Münir Özkul. 2 1 Yorumla SadFragile +1 yıl Bilerek yapıyor😄 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 606 cevap paylaştı. Münir Özkul'a benzemiş 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 324 cevap paylaştı. vayy süper yapmışsın ellerinize sağlık 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Sağdaki tanıdık geldi Nicola Tesla falan mı? 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Münir özkul görünümlü Godfather olmus sanki😄 1 0 Yorumla
miniksey2004 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 70% +1 yıl Yüzü çak cçökük olmuş. Güzel ama tamm benzememiş 1 1 Yorumla miniksey2004 +1 yıl Çok çökük* Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayhan Işık gibi olmuş bıyıklardan tanıdım 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 911 cevap paylaştı. Munir Ozkul olmuş bu. 2 0 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Godfather le alakası yok bu bildiğin münir özkul 0 0 Yorumla
zehrahuseynelTR Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl hababam sınıfındaki kel mahmut hocaya benzemiş 3 0 Yorumla
masterlibidolu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Reise benzeten bi tek ben değilimdir herhalde 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar