Kültür & Sanat Bize de mi lololo ne demek? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ezhel in şarkısında Çünkü işin lo lo lo loİşin gücün laf, hep tut bi' safBize de mi lo lo lo lo? Ne demek anlamı ne bi türlü bulamıyorum Bize de mi lololo ne demek? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bir tane daha şarkı vardı ya "Bana da lo lo lo yaparsın artık, havandan tavandan geçilmez ne yazık..." aklıma o geldi 🙂 Başkalarına yaptığın haksızlığı bana da mı yapacaksın gibi bir serzeniş sanırım. 1 0 Yorumla
isinvar Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ? 🙂 Yorumla isinvar +1 yıl Bizedemi lolo demek yani yalan konuşma diyor Yorumla isinvar +1 yıl ☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl 😊😊 Yorumla isinvar +1 yıl ☺️☺️👍👍. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir tane daha şarkı vardı ya "Bana da lo lo lo yaparsın artık, havandan tavandan geçilmez ne yazık..." aklıma o geldi 🙂
Başkalarına yaptığın haksızlığı bana da mı yapacaksın gibi bir serzeniş sanırım.
Ebenin lolitasi demek
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
? 🙂
Bizedemi lolo demek yani yalan konuşma diyor
☺️☺️
😊😊
☺️☺️👍👍.