Kültür & Sanat Vals sever misiniz? Alfakedi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor müziğin ruhuyla dans etmeyi deneyin ruhunuzu dinlendirip herşeyi unutun sanat sizi iyileştirecek tır Vals sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Nogrod Takip Et Xper 2 Yaş: 105 +1 yıl Evet evet Vals güzel. Dans etmek iyidir.Fakat ben genelde topal, misket, kaşık falan seviyorum. Hatta geçen sene gerdan kırma festivalini birincilikle bitirdim. 😎 🤷🏻♂️😁 0 2 Yorumla Alfakedi +1 yıl dans her zaman iyidir oyunlar da iyidir Yorumla Nogrod +1 yıl Teşekkürler. 🙃 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sevmem.. 0 4 Yorumla Alfakedi +1 yıl dans iyidir aslında Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Dans severim ama vals değil✌🏻 Yorumla Alfakedi +1 yıl niye abi valsın ne günahı var 🤣 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Zevkler, renkler✌🏻 Yorumla
Lotuscicegm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok severim🌸 0 3 Yorumla Alfakedi +1 yıl bende çok severim peki klasik müzik? Yorumla Lotuscicegm +1 yıl Severim Yorumla Alfakedi +1 yıl o zaman dans edelim 🤣 Yorumla
Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Hayır 0 2 Yorumla Alfakedi +1 yıl neden peki Yorumla Melih_Simsek +1 yıl İlgimi çekmiyor Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Hayır aram yok 0 2 Yorumla Alfakedi +1 yıl niye aranız yok dans güzeldir Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Tâbi ki de dansı seviyorum ama vals le bı alakam yok Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hiç yapmadım ömrümde 0 15 Yorumla Alfakedi +1 yıl hiç mi bir kez denemelisiniz Yorumla merakettimmişte +1 yıl hiç çekici değil :/ Yorumla Alfakedi +1 yıl vals mı değil? şaşırdım Yorumla merakettimmişte +1 yıl neden 🙄 Yorumla Alfakedi +1 yıl çok romantik bir şanstır neden ilgi çekici gelmedi ki Yorumla merakettimmişte +1 yıl bana romantik gelmedi 🙄 Yorumla Alfakedi +1 yıl bence hiç dans etmedin Yorumla merakettimmişte +1 yıl niye böyle düşünüldü şimdi😂 Yorumla Alfakedi +1 yıl ne bileyim romantizm güzeldir be Yorumla merakettimmişte +1 yıl vals romantik gelmedi diye romantik olmuyor muyum yani 😒 Yorumla Alfakedi +1 yıl peki senin için nedir romantizm Yorumla merakettimmişte +1 yıl normal dans :) Yorumla Alfakedi +1 yıl tango filan Yorumla merakettimmişte +1 yıl hayır ya 🤦🏻♀️ Yorumla Alfakedi +1 yıl break dans mi 🤣 Yorumla
aphroditll Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Baya 0 9 Yorumla Alfakedi +1 yıl baya güzel dimi Yorumla aphroditll +1 yıl Baya severim eed Yorumla Alfakedi +1 yıl klasik müzik dinlermisin Yorumla aphroditll +1 yıl Evet Yorumla Alfakedi +1 yıl en çok kimi seversin Yorumla aphroditll +1 yıl Chopin Yorumla Alfakedi +1 yıl Sebastian Bach severmisin Yorumla aphroditll +1 yıl Yaaağnii sayılır Yorumla Alfakedi +1 yıl vivaldi de çok iyi bnce Yorumla
kayboldumsanki Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl İzlemesi güzel 😁 0 4 Yorumla Alfakedi +1 yıl neden sadece izlemesimi Yorumla kayboldumsanki +1 yıl Yani ben dans bilmem ama bu tür dansları izlemesi zevkli oluyor Yorumla Alfakedi +1 yıl kesinlikle öğrenmelisin Yorumla kayboldumsanki +1 yıl Tamam 🙂 Yorumla
Queen_Selen Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hayır 0 5 Yorumla Alfakedi +1 yıl neden Yorumla Queen_Selen +1 yıl Dans etmeyi sevmiyorym Yorumla Alfakedi +1 yıl müzik dinlemeyi sev Yorumla Queen_Selen +1 yıl Seviyorum zaten Yorumla Copernicus +1 yıl Enişte ile yap queen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet evet Vals güzel. Dans etmek iyidir.
Fakat ben genelde topal, misket, kaşık falan seviyorum. Hatta geçen sene gerdan kırma festivalini birincilikle bitirdim. 😎 🤷🏻♂️😁
dans her zaman iyidir oyunlar da iyidir
Teşekkürler. 🙃
evet severim..
ve kursuna da gittim..
Sevmem..
dans iyidir aslında
Dans severim ama vals değil✌🏻
niye abi valsın ne günahı var 🤣
Zevkler, renkler✌🏻
Çok severim🌸
bende çok severim peki klasik müzik?
Severim