Kültür & Sanat Çizimim nasıl olmuş? Sudeezz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor İş var mı gencolar Normalde kara kalem yapıyorum ilk denemem çok gömmeyin Çizimim nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl https://voca.ro/1lA4sZb28zUjÇok güzel olmuş la bence 0 1 Yorumla Sudeezz +1 yıl Teşekkürler 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aorora Borelies, sizin mi bu? Çok çooook güzel...Ellerinize sağlık, gerçekten bir gün yapabilmeyi arzu ederim, belki de edinmeyi. Bu renkte benim kalem mürekkep rengim vardır da, hayranım. Çok sevdim, başarılar. 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 384 cevap paylaştı. Renkli çalışamıyorum boyaları çok pahalı :DKuzey ışıkları güzel olmuş eline sağlıık 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Çok güzel olmuş normalde kolay beğenen biri değilim ama smokin başarılı... 0 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çok güzel olmuş eline sağlık. Sen çözmüşsün bu işi👏🏻👏🏻👏🏻 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu an bir tuvale aşık olmuş olabilirim 🤩 ellerine sağlık muhteşem olmuş !! 0 0 Yorumla
new-anka Takip Et Master Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,3b cevap paylaştı. Güzel bir tablo 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 309 cevap paylaştı. Kuzey yıldızları 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel olmuş. 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başarılı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
https://voca.ro/1lA4sZb28zUj
Çok güzel olmuş la bence
Teşekkürler 😂😂
Aorora Borelies, sizin mi bu? Çok çooook güzel...
Ellerinize sağlık, gerçekten bir gün yapabilmeyi arzu ederim, belki de edinmeyi. Bu renkte benim kalem mürekkep rengim vardır da, hayranım. Çok sevdim, başarılar.
Renkli çalışamıyorum boyaları çok pahalı :D
Kuzey ışıkları güzel olmuş eline sağlıık
Çok güzel olmuş normalde kolay beğenen biri değilim ama smokin başarılı...
Çok güzel olmuş eline sağlık. Sen çözmüşsün bu işi👏🏻👏🏻👏🏻
Şu an bir tuvale aşık olmuş olabilirim 🤩 ellerine sağlık muhteşem olmuş !!
Güzel olmuş emeğine sağlık
bilgisayar çıktısı gibi
Kuzey ışıkları, güzel..
Ressam Bob Ressam Sude olmuş
Yaaaa müthiş olmuş bu!
Bence gayet başarılı sude
Gayet başarili bir calisma olmuş.
basarılı
Çok beğendim
Güzel bir tablo
Harika olmuş
Kuzey yıldızları