Kültür & Sanat Çizimle aranız nasıl? pansyy Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Merhabalar..Karalamayı sever misiniz? Yoksa bu konuya, söz sahibi olmak istemeyecek kadar uzak mısınız? Adım attım bende artık çizim dünyasına. “Şaheserlerimi“ sizinle paylaşmak isterim... Nasıl olmuşlar? . d Çizimle aranız nasıl? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl çok iyi bence, bende çizerim, özellikle anime ama ben artık kendi karakterlerimi çiziyorum 80-90 civarı kendi karakterim var şu anda (hepsi özel olarak tasarlanıp düşünüldü 2 dk lık karalama veya baştan savma şişirme karakterler değiller) 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ufaktan ufaktan deniyorum bir şeyler ama daha çok uzun bir yolum var. Sen gayet iyisin, çok beğendim çizimlerini 🦋 1 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cevremdeki bütün insanlar resim yapmaya çok yetenkli biliyor musun ama ben değilim 1 1 Yorumla pansyy +1 yıl Takma, senin de başka konularda yeteneğin vardır eminim. Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. İstersem birebir aynısını çiziyorum ama sıkılıyorum 1 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öğrenciyken çok çizerdim ama zamanım yok pek. Başka uğraşlarım var 1 0 Yorumla
_BuBenimÖyküm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İkinci görselde bir kaptan havası var ama 🤔🙂 1 2 Yorumla pansyy +1 yıl Aslında komutan ama kaptan da denebilir. d Yorumla _BuBenimÖyküm_ +1 yıl Kaptan Levi 🤙 Yorumla
Atakan__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Eskiden grafiti ile uğraşırdım yakayı ele verince bide sprey fiyatları artınca bıraktım 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok ama çok kötüdür benim aram. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 881 cevap paylaştı. İlkokul seviyesinde diyebilirim.. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar