Kültür & Sanat The Matrix çizimi nasıl olmuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Serinin bugünkü konuğu Matrix olsun dedim ve çizmeye başladım.Lakin her zamanki gibi şeytanın bacağını kıramadım.Benzetemediğim yetmezmiş gibi bir de o hızla bıyık eklemişim =/Sizce metrik çizimi nasıl olmuş? The Matrix çizimi nasıl olmuş? Cevapla Bıyık Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İroniyi çok güzel bir yerden yakalayan çalışmalar 🙂 Beğendim, çok güzel görünüyor 🦋 1 0 Yorumla
Alstroemeria Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Benden önce bilenler olunca hevesime b. k sineği konmuş gibi oluyor :(( 1 1 Yorumla Soran +1 yıl =// Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlginç ama güzel mahmut Tuncer‘e benzemiş 1 0 Yorumla
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl O bıyıklının önünde duran kahtalı mıçe mi? 😂😂😂 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mahmut Tuncer ve İbrahim tatlısese benzemiş.😄 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar