Kültür & Sanat Tokyo çizimi nasıl olmuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Bugün serimize, Papel'den bir karakteri konuk edeyim dedim.Lakin yine çayı fazla kaçırdığımdan ucuz bir romanın etkisinde kalmış olabilirim.Sizce nasıl olmuş?Detay okumayı sevenler, Surf Rider eşliğinde sıradaki soruya geçebilir.. Tokyo çizimi nasıl olmuş? Cevapla Sevgi Soruları En Ucuz Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kuzeyinışığı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Galiba çayı fazla kaçırınca yanlış resmi koydunuz😆 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sayın Kuzey, bütün sırrı bozdunuz :D Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl Her zaman işim bu Yorumla
Alstroemeria Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Uma Thurman bu, bildimmmm 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk çizdiğime göre bayağı gelişmişim he Also =( Yorumla Alstroemeria +1 yıl ashjk hakaret gibi iltifat Yorumla
eisler_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Çok güzel olmuş eline sağlık 🙂 1 3 Yorumla eisler_0 +1 yıl Beni de çizmek istersen fotoğraf atabilirim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Çizimi az daha geliştireyim ilk seni çizeceğim kral, söz :)) Yorumla eisler_0 +1 yıl Ekran görüntüsü aldım, hatırlayacağım mutlaka 🙂 başarıların daim olsun dostum Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bari göz rengini benzetseydin 🤔 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Saçtan yürüdüm :// Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Ordan da pek tutmamış gibi sankim 😑 Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla
En İyi Cevaplar