Kültür & Sanat Sayılarla boyama seti aldım! Sizce becerebilecek miyim? buzbadem3 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Van Gogh çok severim o yüzden yıldızlı gece setini aldım, zor gibi biraz 😅 Sayıları takip edersem sorun olmaz ama demi yaa? Becerebilecek miyim acaba, heyecanlandım :D Sayılarla boyama seti aldım! Sizce becerebilecek miyim? Cevapla Sevgi Soruları Takip Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Van Gogh Yıldızlı GeceOn numara tercih olmuş.Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Bakıcam şimdi. Bence süper fikir 0 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Becerirsin yarısını yapabilmişsin bile geriye diğer yarısı kalmış 0 0 Yorumla
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Şimdiden kolay gelsin. Göz sağlığına dikkat et. Bu rakamlar küçük küçük gözü yorar. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 817 cevap paylaştı. Acayip eğlenceli gözüküyor Becerirsin. Hadi iyi eğlenceler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya çok iyi yaparsın bende çok merak ediyordum bu tarzı nereden aldınız 0 0 Yorumla
Eloan Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Yavrum sen bebiş misiiin, bebekler gibi bağdaş kurmuş oturmuş boyama yapıyoor 0 0 Yorumla
benaslığndayoğum Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çok güzel bence yapabilirsin ama kör olmamaya dikkattt 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Sabır gerektiren bişiy kolay gelsin 0 0 Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl yapılabilinir bir şey puzzel gibi bir şey 0 0 Yorumla
Miiira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Dene tabi bende çok severim Van Gogh'u. Başarılar. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmaz Van Gogh hanım yaparsın 😂 0 0 Yorumla
kutup27yıldızı Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Şimdiden çok güzel gözüküyor bence becerirsin:) 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaparsın umarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Van Gogh Yıldızlı Gece
On numara tercih olmuş.
Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Bakıcam şimdi. Bence süper fikir
Becerirsin yarısını yapabilmişsin bile geriye diğer yarısı kalmış
Şimdiden kolay gelsin. Göz sağlığına dikkat et. Bu rakamlar küçük küçük gözü yorar.
Acayip eğlenceli gözüküyor Becerirsin. Hadi iyi eğlenceler
Ya çok iyi yaparsın bende çok merak ediyordum bu tarzı nereden aldınız
Yavrum sen bebiş misiiin, bebekler gibi bağdaş kurmuş oturmuş boyama yapıyoor
Çok güzel bence yapabilirsin ama kör olmamaya dikkattt
Becerirsin. Gayet güzel gidiyor.
Sabır gerektiren bişiy kolay gelsin
yapılabilinir bir şey puzzel gibi bir şey
Bacaklarını boyama sakın 🤭
Dene tabi bende çok severim Van Gogh'u. Başarılar.
Olmaz Van Gogh hanım yaparsın 😂
Sen yaparsın 👏👏👏
Şimdi Van Gogh düşünsün sjsjja
Yaparsın
Şimdiden çok güzel gözüküyor bence becerirsin:)
Gayet iyi duruyor
Çok güzel duruyor eminim yapacaksın
Gayet iyi gidiyorsun. Devam.✔️
Yaparsın umarım
becerirsin
beraber yapalm