Kültür & Sanat Müzik dinlemek mi, film izlemek mi? deryalosangelessss Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Müzik dinlemek mi film izlemek mi? Müzik dinlemek Film izlemek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Müzik dinlemek mi, film izlemek mi? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl şu an müzik dinliyorum, film ara sıra iyi gidiyor ama müzik her zaman iyi... 0 0 Yorumla
Catmint Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Müziksiz asla. Filmin de yeri ayrı 🤷🏻♀️ 1 2 Yorumla deryalosangelessss +1 yıl ne tür müzikler dinlersin Yorumla Catmint +1 yıl Ruh halime bağlı, her türden dinliyorum Yorumla
rosecoraline Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Düşünmek istiyorsam müzik kafamdaki düşünceleri susturmak istiyorsam film 1 0 Yorumla
simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ikisinin yeri ayridir 1 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ama şöyle bir şey var ayni filmi tekrar izleyemezsin bikarsin ama ayni şarkiyi defalarca bikmadan dinleyebilirsin Yorumla
BiBeyfendi Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Evde/Odada film.Dışarda/Yolda müzik.İkisi bir arada daha güzel:müzikli film. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Müzik dinlemek 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 605 cevap paylaştı. Yerine göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
şu an müzik dinliyorum, film ara sıra iyi gidiyor ama müzik her zaman iyi...
Müziksiz asla. Filmin de yeri ayrı 🤷🏻♀️
ne tür müzikler dinlersin
Ruh halime bağlı, her türden dinliyorum
Düşünmek istiyorsam müzik kafamdaki düşünceleri susturmak istiyorsam film
Ikisinin yeri ayridir
Ama şöyle bir şey var ayni filmi tekrar izleyemezsin bikarsin ama ayni şarkiyi defalarca bikmadan dinleyebilirsin
Film izlemek.
Evde/Odada film.
Dışarda/Yolda müzik.
İkisi bir arada daha güzel:
müzikli film.
Müzik dinlemek
Ayrım yapamayacağım ikili 🎬🍿🎶🎙️
Film izlemek
İkisinin de yeri ayrı.
İkisi Deere👍🏻✌🏻
İkisi de çok farklı şeyler değil mi
Filmm