Benim 2 selim (sarı selim) in hamamda cariyr kovalarken kayıp düşmesi ve sonucunda olmesi sanırım ya sizin ne 😂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Enes batur, eski sevgilisi başak karahanın verdiği bir kolyeyi hala saklıyor.
Enes başagı hala seviyor cünkü eskiler hala unutulmaz ama iste bazen de olmuyo iatesende
Başak ama onu kullandı şimdi uzun yakışıklı biri ile ve kız gerçekten çirkin. Parası var diye oğlan onla olan enese oldu.
Bence Enes parayı bulunca degişti
Baturayda öyle diyor ama bence hayır ya hala eskisi gibi saf ve öz güven sorunları yaşıyor net belli.
Enes parayı bulunca başagı aldattı bence ve puff başak swvsede asla affedemedi
Hayır sanmıyorum ve enes ayrılmak istemiş sen ne diyosun lan enes abimin arkasından?
Cjfjxjskrk3 yal kavgasına döndü fovjnx
Hahahah öyle mi ölmüş. m yoluna gitmiş koca padişah vay be bi şöle kovalayanımız olmadı
Eyvahlar olsun şimdi taaruza geçerler
@Bay_Nutella gizlen yav
Korkum yok😂😂😂
Ben kovalıyım fkgkcnns
Gel😂😂😂
Hahahaha kız düşeriz
Sıkı tutarım
Peki o Selim sarhoş olunca diğer sarhoşlar gibi olayı falan çıkarıyor muymuş sarayda
Su testisi su yolunca kırılır lordum.
Atın ölümü arpadan olsun fkgkxjs
2. selim veremden ölmedimi ya
Hyr
Sen böyle bilgileri aklında tut işine yarar ileride umarım jshdhdhdjdhdh
Hürremin son cocugu ayyaş selim asıl lakabi sarı selim diyede gecer cariyelerdem 100 den fazla cocugu var ve b. k yoluna gitmiş
3. muratın yani 2. selimin oğlu 130 çocuğu varmış osmanlı'da var böyle çılgınlıklar hshshshs
Babasına çekmiş fkvkxks genetik
Bide şey var nazım hikmetin annesi ile Yahya kemalin fingirdeşmesi
Nazım hikmeti merak ettim anlatsana sjshshsh
Cemile miydi celile miydi her neyse fjgjxjs Yahya Kemal nazımhikmetşn hocası yani nazım yahyadan ders alıyo nazım yahyanın hocası bu karı gidip olgunun hocasıyla fingirdeşiyo
Oha lan filmlere konu olurmuş bu olay shshshhs
Bu arada karı evliyken fingirdesmiş ama kadın sonradan boşanmış ama asla Yahyanın e lenmeye niyeti yok sessiz gemi şiirini yazıp veda etmiş fkgkckdkd tabi nazım bir tiplere giriyo sadakatsiz ali gibi ben uvey baba istemem diye bütün okul dedikodularını yapıyo bide
Aşkı memnu vol 2 resmen sghshsh
Aşkı memnu dada bihterin elinde bir kitap vardı adını hatırlamıyorum kitabın konusu yine ens. st bir ilişki ve sonunda intihar vardı gjgkcksja
Aşk memnuyu izlemedim ama genel olarak konusunu biliyorum fazla bir fikrim yok sjjdjdjd
Behlül amcasının karısıyla (Bihter) yiyişiyo Behlül gidip nihalle evleniyor tam dügün günü Bihter intahar eder ve kitap biter bu arada şu uda eklemezsem ölürüm bizim Beşir diye mal bir şahış var o da her şeyi biliyor anlatamıyor hasta oluyo falan nihalle aşık ama mal amcasıda asla bir şey fark etmiyor hkvkxms
Dizinin özeti bu
Vay ş3refsiz behlül shshshsh
Hyr asıl or. sp. Bihterin anası Bihter gidip sırf inat olsun diye annesine evleniyor sonra Behlül aşık oluyo annesi Bihter inat nihali behlülle yapıyo 😂
Eeee sonuç olarak bu hikâyede bihter yanmış oluyor aslında bu hikaye edebiyatta aşkı memnu yani arapçada yasak aşk olarak geçiyor ve halit ziya üşaklıgilin romanıdır 1899-1900 yıllarında serveti fünun döneminde çıkmış ve 1901 yılında kitap olarak yayınlanmış.
Brni dedikodu kısmı sarıyp abi
Gece gece evet 😅
Boş Bi insanım ben tatil olunca hele
Boş yapmayı seviyorum heleki senin gibi biri olunca hiç kaçırmıyorum direk dedikodu gıybet alıyor başını gidiyor.
Aynı ortamda hele biri olsa sabaha kadar yaparım hado yapak fkgmxnsdkgmx
Atın ölümü arpadan olmuş 😂
2. Selimin cariyelerdem 100den fazla cocugu olduğu soylenirmiş zaten ayyaş selim diye lakabı var
Osmanlı uçkuruna düşkündü zaten.
Bu zamandan daha geniş olduklarına eminim gkgkdmsm
Bahname yazıp görsellere baksana bi
P. rn. nun yazılı hali degil mi o fkgmxmamsn
Hee jdjxjdjxjx
Osmanlı pnnosu jejxjd
Eşc. nselligin olması yeterli benim için