Kültür & Sanat Hz Isa Mesihi seviyor musunuz? Melis_sim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Hz Isa Mesihi seviyor musunuz.Onun hakkinda dusunceleriniz neler.Cektigim fotografi nasil buldunuz Hz Isa Mesihi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Jomeoo Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Tabiki Allahın her Peygamberini severim ama Hz. İsa nın bende yeri ayrıdır rüyamda gördügüm için aynı zindandaydık halen anlamını bilmiyorum saçları uzun yüzü güzel beyaz giyinmiş birisiydi kalktıgımda sanki yanından gelmis kadar mutluydum 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Bütün peygamberler Allah’ın elçisidir birini diğerinden ayırmayız imanın şartlarından peygamberlere iman 0 0 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Peygamberimiz sonuçta sevmiyorum demek hadsizlik olur. Seviyorum. Fotoğraf güzel duruyor da daha net olsa iyi olurdu 0 0 Yorumla
BunuPalyaçoSöyledi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Dinlere inanmıyorum. Sıradan bir insandan çok farklı değil benim için. 0 5 Yorumla Melis_sim +1 yıl guzel 💗 Yorumla BunuPalyaçoSöyledi +1 yıl Sen seviyor musun? Yorumla Melis_sim +1 yıl Benim tum dinlere ilgim var ve evet seviyorum Yorumla BunuPalyaçoSöyledi +1 yıl Tam zıt düşünüyoruz demek 😅 Yorumla Melis_sim +1 yıl bu normal birsey renkler zevkler tartisilmaz Yorumla
BiZonguldaklı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Hz. isanın öğrencisi barnabas hakkında ne düşünüyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet fazlasıyla İsa Mesihi seviyorum 🙏🌸 güzel çekmişsin bravo 👍 0 2 Yorumla Melis_sim +1 yıl 💗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙏💓 Yorumla
Mrprofessional Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Bir cok insana rehber olmus sevgi ve barisi ögütleyen degerli biri.. 0 1 Yorumla Melis_sim +1 yıl evet💗 Yorumla
veys7uran Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Dini kitaplarda ( Semavi ) bahsedilen bütün peygamberleri seviyorum 0 0 Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Sarışın yine derinlere dalmış kfkf 0 2 Yorumla Melis_sim +1 yıl ksfjdksks😄💗 Yorumla Geralgine +1 yıl Hiç sarışın arkadaşım olmadı biliyormusun, dünyadaki en büyük eksiklik djdjd Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Fotoğraf neyi anlatıyor tam olarak 0 2 Yorumla Melis_sim +1 yıl Hz isanin dogumunu Yorumla FilozofHYPATİA +1 yıl Himmmm Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Allah’ın bşr peygamberi sevmek imanın temelidir ! 0 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Tabikide seviyorum, Allah ın peygamberi sevilmezmi 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 320 cevap paylaştı. Seviyorum Peygamber sonuçta 0 0 Yorumla
Pumpik Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Katolik misiniz 0 4 Yorumla Melis_sim +1 yıl hayir, degilim 😊 Yorumla Pumpik +1 yıl Gel bakalım Yorumla Melis_sim +1 yıl nereye Yorumla Pumpik +1 yıl Yanıma Yorumla
sosyopatadam1903 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl hangi inançta mesih 0 3 Yorumla Melis_sim +1 yıl Islam, Hristiyanlik,.. Yorumla sosyopatadam1903 +1 yıl islamda doğrudan bir mesih inancı yok diye biliorum , he hz. isayı anmak için mesih deniyor olabilir. Yorumla Melis_sim +1 yıl olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Tabiki Allahın her Peygamberini severim ama Hz. İsa nın bende yeri ayrıdır rüyamda gördügüm için aynı zindandaydık halen anlamını bilmiyorum saçları uzun yüzü güzel beyaz giyinmiş birisiydi kalktıgımda sanki yanından gelmis kadar mutluydum
Bütün peygamberler Allah’ın elçisidir birini diğerinden ayırmayız imanın şartlarından peygamberlere iman
Peygamberimiz sonuçta sevmiyorum demek hadsizlik olur. Seviyorum. Fotoğraf güzel duruyor da daha net olsa iyi olurdu
Dinlere inanmıyorum. Sıradan bir insandan çok farklı değil benim için.
guzel 💗
Sen seviyor musun?
Benim tum dinlere ilgim var ve evet seviyorum
Tam zıt düşünüyoruz demek 😅
bu normal birsey renkler zevkler tartisilmaz
Hz. isanın öğrencisi barnabas hakkında ne düşünüyorsun
evet fazlasıyla İsa Mesihi seviyorum 🙏🌸 güzel çekmişsin bravo 👍
💗
🙏💓
Bütün dinlere karşı negatifim. Gereksiz ve boş buluyorum...
Bir cok insana rehber olmus sevgi ve barisi ögütleyen degerli biri..
evet💗
Dini kitaplarda ( Semavi ) bahsedilen bütün peygamberleri seviyorum
Sarışın yine derinlere dalmış kfkf
ksfjdksks😄💗
Hiç sarışın arkadaşım olmadı biliyormusun, dünyadaki en büyük eksiklik djdjd
Fotoğraf neyi anlatıyor tam olarak
Hz isanin dogumunu
Himmmm
Allah’ın bşr peygamberi sevmek imanın temelidir !
Tabikide seviyorum, Allah ın peygamberi sevilmezmi
Tarihe bakarak evet :)
Yeterli cevabı vereceğim ' :) '
Seviyorum Peygamber sonuçta
Evet seviyoruz
Seni daha çok seviyorum
İsa peygamberi de seviyorum seni de seviyorum :)
Jesus iyi çocuktur severim
Katolik misiniz
hayir, degilim 😊
Gel bakalım
nereye
Yanıma
Yani özel sevgi beslemiyorum
Evet
hangi inançta mesih
Islam, Hristiyanlik,..
islamda doğrudan bir mesih inancı yok diye biliorum , he hz. isayı anmak için mesih deniyor olabilir.
olabilir
Çoookkkkk güzelsin🌷