+1 yılMerhaba,
Bazı zamanlar her şey arka arkaya gelir, bazen ise ani..
Bunu nasıl karşılayacağını bilemez insan. Söz de arar, birinin umut verici dil de arar ama bulacağı tek yer bu umud zerreciklerini sadece yüreğidir bilemez. Olanlara ve insanlara fazla mana yğklemekten midir bilmem, derinden sarsıldığımız hikayelerimiz çoktur. Herkes sorar da " nasılsın" diye kimse sormaz onun gibi " yüreğin" nasıl diye..
Mana mı anlamını deeinleştirir içimizde yoksa biz mi anlamlar katmışız basit bir söz'e bilmiyorum. Bildiğim tek şey sen'sin sen"den başka iyi gelen yanın olmadığıdır bu hayatta.
Bir deniz kenarı düşün ki huzur koksun, martı sesleri sarsın dört yanını.. Uzaklarda bir vapur onu getirsin sana karşı yakadan..
O da birgün elindeki simitten nasibini alan martılar gibi uçup gitmeyecek mi bir gün..
O vakit ne diye sarsılır ki insan, acımı çeker oturur ve iyileşmeye vakit ayırmak değil midir doğru olan..
Yaşam bir ilkokul müsameresidir aslında..
Mükemmel olmak değildir amaç..
Sadece iyi hissetmektir ve bunun ilacı sadece ruhunda ve yüreğindedir..
O vakit kalkıp silkelenmektir doğru olan..
Sahte de olsa gülücükler ekmektir verimsiz topraklara..
Bir gün mutlaka filizlecektir sen yeter ki istemeyi bil ve dua et sadece..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kültür & Sanat konusunda 4b cevap paylaştı. Ağlasam geçermi acaba diye kendime sordugum bir geceye daha başliyorum, karanlık geçen saatlerden senden ayrıldıgım günden itibaren nefret etmiştirim, gündüzden kovdugum hatıranın mutlak geceden aklıma gelecegini bal gibi bildigimden olsa gerek..!
Zaman denilen şey sanki resmen sadece ve tek getir, götür işlerine bakıyor orası net, ama seni banamı getiriyor, bendenmi götürüyor hala anlamış degilim, kafamda yine deli sorular ucuşmakta, yalnız bildigim tek bisey var oda şu: "sıra dışı bir güce sahip olmuş olsaydim, sen yanımdayken zamanı durdurmak isterdim."
Demem şuki Dünya Güzeli Kimileri sadece geceleri sever, kimileri ise sadece geceleri sevdigini hisseder..!
Birazdan kulaklıkları takıp yataga girecegim, acacagım Yıldız Ablamı, usulca dinleyecegim "sana kalbim gecti" şarkısını, büyük bir ihtimal yine parcalayacagım repeat tuşunu,
Korkarım Repeat ile bugece yine ciddi düşünecegiz..!
Gözlerimin dolacagı kesinde, buna benzer gecelerde en cok merak ettigim kısım ilk damla yaşın nezaman akacagı olmuştur.. Hayatima girdigin günden beri benim icin hep tektin, yani ben seni dünyadaki tek kadın senmişsin gibi sevmeye calıştım!
Seni aşka inandırabilmek için elimden gelen Insani her cabayı sarf ettigimi kendinde cok iyi biliyorsun, bunu inkar edemezsin..!
Hatırlıyormusun benden hep seni nasıl sevdigimi anlatmamı isterdin, ben bunu sana tam olarak anlatmaktan hep kacınmıştırım, cünkü anlatılan sevgi yanıltabilir, yetersiz kalabilir, eksik olmaya mahkumdur hep,
oysa hissettirebildigin sevgi daimdir, tarih onu yazar, unutamazsın, aklından silip atamazsın, şimdi bu soruyu kendin cevaplandır..
Soru su:"Sence seni sevmek, sen harici hiçkimseyi sevememekmiydi yoksa kaybetmeyi ve herseferinde yeniden başlamayımı sevmekti? ya da ayrılıgı daha ilk dakikadan itibarenmi kabullenmekti?00 Yorumla
Kültür & Sanat konusunda 4b cevap paylaştı. Zamanı geri almayı ne kadar çok istemişsindir bir an. Kaybetmemeyi sahip olduğun insanı.. Yanlış anlaşılmaları doğru cümlelerle düzeltebilseydik eğer çok mutlu olacaktık belki de. Olmadı.. Yapamadık. Bazen sustuk. kendimizi açıklamaya bile gerek duymadık. Güvenilmezdik belki de. En sevdiklerimizi kaybettik hep. Az sevdiklerimiz hep bizimle kaldı. Belki bir gün severiz diye. Kaç kişi vazgeçti kimbilir bizden. Ya biz kimlerden vazgeçtik.. Değdi mi o ayrı.. Değmeyeceğini bilsekte vazgeçtiğimiz insanlar çok oldu.. Anlatabildim mi bilmiyorum. Olsun. Ben bugün kendime yazıyorum. Hatta artık sadece kendime. Dürüst müydük acaba önce kendimize.. Beni en çok yanlış anlaşılmalarla kaybettiğim insanlar üzer. Yazıp anlatmakta hep daha iyi oldum. Ama konuşmaya gelince sus pus.. O yüzden gitti.. O yüzden durduramadım, anlatamadım içimdekileri. Yazmaya da fırsatım yoktu. Öylece gitti. Kafası hafif dumanlı. Gözyaşı dolu gözleriyle baka baka sordu bana. Konuşamadım. ve gitti.. Kalbim ağrıdı çok.. Otobüse binip onun şehrini terkettiğimde gözyaşlarımı tutamadım. Hani otogarda arkandan el sallayanın olmazsa çok koyar ya insana. Çok koymuştu bana da..8 saatlik yolun tek bir anını bile hatırlamıyordum indiğimde. Hiçbir şey hissetmiyordum. Gözlerim kan çanağı. Bomboş etrafıma bakındığımı hatırlıyorum sadece. Hiç öyle yanmamıştı canım. belki yalvarıp yakarsaydım, gitme deseydim ikna edebilecektim onu. Yapmadım. Neden bilmiyorum. Ben hiç yalvarmamıştım ki kimseye. Birinin sevgisine muhtaç olduğunu düşünmek ne kadar kötüydü.. Bazen özlüyorum.. Çok az anılarımız olsa da sakladım onları. Ara sıra çıkarıp bakıyorum. Sonra tekrar saklıyorum. Ama o hiç bilmiyor. Hiç görmedim bir daha onu. Arkadaşlardan duydum bazen geçiyormuş evimin önünden.. Cesaret edemiyormuş kapımı çalmaya.
33 Yorumla- +1 yıl
ağlattın beni :'(
- +1 yıl
Inat gurur kibir bunlarin verdigi aci.!
Hic bir sey icin gec degildir 3 gunluk dunyada mutlu yasamakta mutsuz yasamakta senin elinde sevgide askta gurur olmaz.
Cik karsisina.!
Şu an seninle konuşmaya o kadar ihtiyacım var ki bilemezsin. Ne sen arıyorsun, ne de benim cesaretim var telefonu elime almaya...Ben senin sesini bile unutmaya başlamışken kimler ezberliyor kokunu? Kimler seviyor dokunmaya kıyamadığım saçlarını, kim sarılıyor sana gecenin bu yarısı, saatin bilmem kaçında?Ben seni özlemekten ölürken, sen kimlerin ömrünü uzatıyorsun oralarda?
Bu hayatta seni benden daha fazla sevebilecek biri daha yok. Bu yüzden en çok beni acıtırsın, beni kırarsın. Senin kılına zarar gelse en çok benim canım yanar, ben üzülürüm. Bırak yanında olmayı, bunları sana söylemeye bile artık hakkım olmadığını biliyorum.Ama elimde değil, seviyorum...Seni sevmek acıdan başka bir şey vermiyor oysa.Ellerin başkasına dokunuyor şimdi, yokluğun bana...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yıl‘ her karanlığın sonu aydınlıktır, kazanmak veya kaybetmek değil savaşmaktır asıl mücadele. Okyanusta kayıkla savrulmaktansa bu olaydan, olaylardan gemimi inşa etmeye başlamalıyım. Böylece hem dalgalara kafa tutarım, hemde kaçmadan hayatı tanirim. Yerden yere vurduğu zamanlar kadar denizin duruldugu anlar vardır. Ve her dalga kıyıya vurduğunda küçülür.’
10 Yorumla
+1 yılg-dragon şarkı sözlerinden
Bu aşk yüzünden bir daha asla aşık olmayacağım
Sana inandım ve ben seninle mutluydum ama gülünç bir şekilde kaldım
Serçe parmağınla sözler vermiştin bana
Tek kelime farkıyla, “bir tanem”den “elalem”e...
Sanki kalbim atmayı kesmiş gibi
Ben bu kadar acı çekerken, sen nasıl etkilenmemiş olabilirsin?
Tek günahımın seni sevmek olması çok üzücü
Bütün izler siliniyor hafızamdan, kalbim neden böyle acıyor?00 YorumlaAnlamsızlığın, yaşamı dolu dolu yaşamayı engellediği için hastalıktan farkı yoktur. Birçok şeyi, hatta belki de her şeyi dayanılır hale getiren anlamdır. Carl Gustav Jung
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum sana.
+1 yılHisler çoğu zaman gerçeği yansıtmaz. Mesela ben kendimi zengin hissediyorum diye zengin olmam. Insanların çoğu hislerine bakarak kötüyüm ve ya iyiyim der ama hisler rüya gibidir gerçek değildir uyanınca geçer yani hisse bakarak kendini sifatlama
10 YorumlaHüznün ummanı sarmışsa ruhu revanını kederlenme, Nitekim sonbaharın bıraktığı kırıntıları toplayan bir ilkbahar vardır binaenaleyh sabrını diri, inancını kavi tut..
25 Yorumla- +1 yıl
Profil isminizi begendim.
Gizli Soran+1 yılRica ederim ❣️
Bir mezar taşıdır insandan yarına kalan onu da başkası yapar gerisi yalan.
10 Yorumlakölesi değil, takipçisiyim
takipçisi değil, düşüncesiyim
düşüncesi değil,
ta kendisiyim
çünkü kendimi var eden, beni köle kılan değişimin ta kendisi03 Yorumla- +1 yıl
Sıradan 😂😂
- +1 yıl
Hahahaha okey bekleriz
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBir taş attım pencereye tık dedi
Anası çıktı kızım evde yok dedi..
İnanmazsan gel yukarı bak dedi
Armut dalda kız balkonda sallanır VAY VAY...129 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Beğenmedin mi dalga geçiyorsun birde be..
- +1 yıl
Çok güzel 😂😂
- +1 yıl
Bak hala gülüyor ya.. Dertliyim zaten..
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Uzun hikaye milletin başını şişirmeyim hiç :D
- +1 yıl
Bizde de dert çok çok şükür 😂😂
- +1 yıl
Şiirimde dertlendirmiştir daha çok seni anlat anlat :D
- +1 yıl
Boşver salla gitsin salla dertleri aman😂😂😂
- +1 yıl
Hahaha e ben kendimi bişeyler dinlemeye hazırlamıştım :D
- +1 yıl
bak yine dertlendim..
- +1 yıl
Hahahaha
- +1 yıl
Ohoo sende benim dertlenişime hep gülüyosun yanlış anlıycam bak :D
- +1 yıl
Sen niye gizli üyesin😂😂
- +1 yıl
Seviyorum gizemli takılmayı :D Açıncada GBT'mi dökmüş olmuyorum O da ayrı mesele :D Ama açıcam
- +1 yıl
Ee iyi bakalım
- +1 yıl
Vatana millete hayırlı olsun diyeydin birde :D
- +1 yıl
Hayirli olsun da nick ilginç 50 lira ne😂😂😂
- +1 yıl
"Ben hep 50 liralık alıyorum" muhabbetini bilir misin? :D
- +1 yıl
Hoş bu isimden dolayı linç yiyorum ismimi beğenmedikleri için sürekli eksi yemekten bıktım. :D
- +1 yıl
Değiştir 😂😂
- +1 yıl
mazoşistim galiba ben. Şimdi farkettim bir sn :D
- +1 yıl
Hoşuma gidiyor eksilesinler :D
- +1 yıl
Değiştir gitsin😂😂
- +1 yıl
Çok üsteledin patron vardır bir bildiğin sen iste değişiriz :D
- +1 yıl
Ee Hayden ozmn😁😁😂😂
- +1 yıl
Hesap silmem gerekiyor onun için amacın ne şimdi benden kurtulmak mı :D
- +1 yıl
Olabilir 😂😂😂😂
- +1 yıl
İhtimalini bile düşünmek istemedim. Tamam bırakıyorum burada zaten derdime ortakta olmadın :D
"Aslında o kadar güzel değilim" dedi kadin.
Güldü adam sonra avuclarinin arasına aldı kadının yüzünü ve dediki ;
Ben sana ölüyorum hatun.20 YorumlaAnıl'dan yazalım o halde; bana bir gelecek vaat et, geçecektir bu da sabret diyipte kandırın lan beni aklımı yitiricem NEFSIME HUKMET...
00 Yorumla
+1 yılAnlatacak çok şey var. Ama değişecek hiç bir şey yok. Vazgeçtm En sonunda vazgeçtik
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen vaz geçtik
- +1 yıl
Hayırlısı dostum. Ne yapalım
sevmenin günah olduğunu bilseydim yemin ederim seni sevmezdim
Çok eski söz ama gerçekten anlamlı geliyor bana.01 Yorumla
+1 yıl"Ölüm kendisinden önce
Bana yalnızlığını gönderdi."
Nazım Hikmet10 Yorumla
+1 yılUzun destanlar yazdığın kalem, iki satırda kırılır bazen. .
10 Yorumla
+1 yılküçücük odama senli öyle çok hayal sığdırdım ki sen bir beni sığdıramadın o yüreğine...
00 Yorumlabir insan seni unutabilir ama ona hissettirdiklerini asla
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 472 cevap paylaştı. Aslında yaprak sıkılmıştı ağaçtan. Bahaneydi son bahar.
00 Yorumla
+1 yılSen gidiyorsun Peki Git kal demeyecegim bundan sonra kalsanda fark etmez..
00 YorumlaFarkımı farketmedin ya artık farketsen de fark etmez :(
00 Yorumla
+1 yılbir hoşçakala sığdırdı beni, yere göğe sığdıramadığım
10 Yorumla
+1 yıl"Kiz arkadasim penisin kucuk dedi"
7 dalda oskar alir. Youtubede 80 milyon tiklanma dunya tarihine de savas sucu diye gecer10 Yorumlaher yörenin pirincinden aynı pilav çıkmaz aciz hane şahsıma ait bir söz
00 YorumlaGençliğin kıymetini ihtiyarlar, huzûrun kıymetini huzûrsuzlar, sıhhatin kıymetini hastalar, hayâtın kıymetini ölüler bilir
10 YorumlaBazen hayat insana bağıra bağıra susmayı da öğretir
16 Yorumla- +1 yıl
Guzell
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Bu en iyisi
Ve bir gün kalem diyecekki ; bu kadar yazdığın yeter!!! Artık çiz gitsin...
20 YorumlaSensiz geçen geceler boyu önce uykularim bölünür oldu
Sonra hayal kurmayı öğrendim sevgiye değer vermeyi aşkı özlemi öğrendim
Seni sevgilim düşünerek tüm benliğimle.02 Yorumla- +1 yıl
Ooo beatuful😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar 😂😂😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Bunu ilkokulda ezberledim😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhahaha sendemii 😂 İbrahim erkalı çok severim çocukluktan beridirde dinlerim. Bu arada önceleri çok severdim böyle melankolik anlamlı sözleri keşke yardımcı olabilseydim. Şarkı sözlerinden çıkıyor ne çıkıyorsa
- +1 yıl
Kısmet 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂✋
+1 yıl"Giden gitsin sen kal ölene kadar" ne kadar acı bilemedim 😀
00 Yorumla
+1 yılTaşa bassam iz olur, yaz günleri buz olur,100 yaşında yar sevsem 13 yaşında kız olur
10 YorumlaBozar mı sandın acılar
Belaya atlar giderim
Kurşun gibi mavzer gibi
dağ gibi patlar giderim.00 YorumlaBuğünü düşünürüm dün geçti yarın varmı? gençliğe de güvenmem ölen hep ihtiyar mı?
10 Yorumla
+1 yılsevmek aslında sevmek ise
sevmek o zaman sevmemektir :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlıştığın sevdiğin Aşkın'ı kaybedince
Herkes gitmiş gibi hissediyorsun..
Heryer duvar. Sen kelepçe09 Yorumla- +1 yıl
Güzel
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim rana alara
Nerelisin?
Konuşmak istermisin
Seviyeli muhabbete- +1 yıl
Böyle iyi ☺☺
Cevap sahibi+1 yılIsyan etme gökyüzü, benim kadar ağlayamazsın.
Yardan geldi bu sızı
Içimi bilemezsin.
Merhamet et ey Gönül dilimi susturamazsın. Varsın biraz hayal et, farkımı senden anlayamazsın- +1 yıl
Guzellllllll
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim rana
Bir sırası anonim gerisi bana ait...
Cevap sahibi+1 yılPencerene sığdıgı kadardır gökyüzü
Var mı aradığın bulamadığın bir kızı
Evin önünde sana bakarken buldun mu?
Ey Gönül
Tutup elinden bir bardak suyu kana kana içtin mi ey Gönül- +1 yıl
💜💓💜💜💜
Cevap sahibi+1 yılSen gidersen ansızın sonbahar olurum
Yağmurlar dökülür yanaklarımdan
Gece gökyüzüne bakar ay olurum
Yıldızlar dökülür dudaklarından
Pervane olsun esen rüzgârla sacların
Gözlerinde kaybolur denizin Karanlığı
Arar bulur istemsizce Şafak sökerken hislerim
+1 yılHer canlı ölümü tadacaktır... lezzetleri kıran gideren ölümü çok hatırlayın...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam giderken kadına ömrün saçların kadar uzun ve güzel olsun dedi ve kadın saçlarını kesti.
10 Yorumlasana o kadar yakınken bir o kadar da uzak olmak...
10 YorumlaAlışmak zamanla mümkün, unutmak imkansız!
10 Yorumla
+1 yılSen gittin ve herkes ölmeye başladı.
20 Yorumlatak jileti dudağına şah damarımdan öp beni :D
00 Yorumla5 kavanoz 100 TL.
haşırt.00 Yorumlaygs yarin 2 milyon kisiye girecek =/ hüzün dolu..
00 Yorumlagit , en kefenli saatine denk geldi
00 YorumlaUnutanlar unutanları asla unutmazlar asdgf
00 Yorumlaergenlık triplerine mı girdin :D:D:dd
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 590 cevap paylaştı. Her saat yaralar sonuncusu öldürür
07 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi değil dostum bu😂😂
- +1 yıl
Biliyorum yani cümleyi okuduğunda pek birşey anlamiyon gibi
- +1 yıl
Bunda da anlamadım 😂😂
- +1 yıl
Heee😁😁
ölen ile ülünmüyor ama kalanlarlada yaşanmıyor
00 YorumlaNasıl gidiyor diye sordu sevince dedim.
00 Yorumla
+1 yılzaman kötü kolla kötü
00 Yorumla
+1 yılAnne ben ölüyorum yardımmm et ıhı ıhı 😁
00 Yorumla
+1 yılHerkesin hayatına kimse karışmaz
00 YorumlaNedesembilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"YARIN YGS VAR."
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum 🤷♂️
06 Yorumla- +1 yıl