Kültür & Sanat Çözmekten keyif aldığınız bulmaca hangisidir? AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Çözmekten keyif aldığınız, elinizin altına gelirse çözmekten kendinizi alamadığınız bir bulmaca türü var mıdır? Sözcük avı Sudoku 7 fark bul Çengel Kare Bulmaca çözmüyorum Ben en çok şunu seviyorum; Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çözmekten keyif aldığınız bulmaca hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşim 1 3 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Çok yaratıcı umarım kolaydır :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çokda değil ☺️ yine de şükür Halimize kimse 4/4 lük değil Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Ama hiç bir bulmacada çözülmez değil 😀Kolay gelsin, keyifle çözmeniz dileği ile... :) Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tek basimayken sodoku cozmeye bayilirim. Babamla ise cengel bulmaca cozmeyi cok seviyoruz. Bazen almanca, hollandaca bulmacalari cozuyoruz ve babam her seferinde daha cok bilip yeniyor beni 1 0 Yorumla
writerr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Posta cengelini severim kreşte yapacak bir şey yok sadece dışarıdan gazete veriyorlardi maalesef keşke o kafa da kalsaydin be çocuk 1 1 Yorumla writerr35 +1 yıl Re: çözülen bulmacalari tekrar ele almak elbette zevk verir Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Hepsini de severim ama özellikle sudokuyu çözmeden bırakmam. 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Eskiden çok çözerdim artık sevmiyorum. Kafa yormak içimden gelmiyor 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Ben en çok sözcük avı çözerdim hala seviyorum. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fark bulma 1 0 Yorumla
yanagıdelikliadamm Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle sudoku orta ve zor seviye tercihim. 1 0 Yorumla