Kültür & Sanat En sevdiğiniz Cemal Süreyya sözü hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çok anlamlı dediğiniz bir şiiri veya sözü var mı? Varsa nedir? En sevdiğiniz Cemal Süreyya sözü hangisi? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,7b cevap paylaştı. 1 0 Yorumla
Mehmetingezegeni-555 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Şimdi İnternetten bakıp biliyormuş gibi yorum yapmak gelmedi içimden Aklıma gelmedi diyorum ve gidiyorum 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 356 cevap paylaştı. Yüreğine giden bir bilet kes, Cam kenarı değil Can kenarı olsun. 1 0 Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aklının ucuna oturup kendimi bekledim;Gelmedim, gelmedim, gelmedim.. Cemal Süreya 0 0 Yorumla
Kekkei-Genkai Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ne tarafa dönersen dön, poppon arkandadır-Cemal Süreyya 0 0 Yorumla
birküçükbulut Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bazen sadece yorgun oluyor insan.Ne küs, ne yalnız, ne de aşık. 1 0 Yorumla
writerr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Elbet bir gün... 4ogün sana bir gün ona 😎 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şimdi İnternetten bakıp biliyormuş gibi yorum yapmak gelmedi içimden
Aklıma gelmedi diyorum ve gidiyorum
Yüreğine giden bir bilet kes, Cam kenarı değil Can kenarı olsun.
Aklının ucuna oturup kendimi bekledim;Gelmedim, gelmedim, gelmedim.. Cemal Süreya
Ne tarafa dönersen dön, poppon arkandadır
-Cemal Süreyya
Bazen sadece yorgun oluyor insan.
Ne küs, ne yalnız, ne de aşık.
Elbet bir gün... 4ogün sana bir gün ona 😎