Şoförleri de tebrik etmek gerekli. Böyle bir zaman da sipariş verenleri de tebrik etmeliyiz bence. Güzel bir anı bu hatıralarımıza kazınacak bir an. Mutlu olmak için çok şeye ihtiyacımız yok aslında gördüğümüz gibi
Motorlu kuryeler ne kadar da iyi para kazansa da yaptıkları iş tehlikeli benim fırsatım olmasına rağmen yapmıyorum tabii ailen falan olmasaydı yapardım da orası ayrı mesele ama dediğim gibi çok tehlikeli çok zorluğu var çok saçma sapan zorluklar var hele Türkiye'de imkansız
Netten sipariş hem rahat hem kolay yeri geldiğinde çok da avantajlı ama kış günlerinde çok da siparis oluşturmayalim diye düşünüyorum mecbur kalmadıkça çünkü motor üstünde soğuk havada insanlara çile oluşturmaya hiç gerek yok...
O kadar iyi olmuş ki çok sevdim Bi yandan üzüldüm buna mecbur olduklarına mı üzülüceksin hava şartına mı Allah çalışan herkese yardımcı olsun cidden 🙏🏻
son zamanlarda gördüğüm en güzel haberdi. gözlerim doldu resmen... ölüm yok cinayet yok istismar yok. çıkarsız saf iyilik var... bunu görmeyeli epey olmuş...