Kültür & Sanat En son ziyaret ettiğiniz müze hangisi ve ne zaman gittiniz? Fernwehxx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben tekfur sarayına 2 gün önce gittim sıradaki yapı İstanbul arkeoloji muzesi Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!.. En son ziyaret ettiğiniz müze hangisi ve ne zaman gittiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,8b cevap paylaştı. 13 sene önce İstanbuldaki tüm müzeleri gezmiştim. Ondan beri sadece Beşiktaş müzesine gittimhttps://i.ibb.co/hRSSvzD/DSC06887.jpg 1 9 Yorumla Fernwehxx +1 yıl Tüm muzeler iddialı oldu 😆 Yorumla Nükleerteori +1 yıl 14 gün içinde Yorumla Fernwehxx +1 yıl Listesi var mı acaba Yorumla Nükleerteori +1 yıl Abim gezdiriyordu annemle beni. Liste tutmamıştım Yorumla Fernwehxx +1 yıl Hadi ya kötü olmuş yine de tüm muzeler olduğunu sanmıyorum üzgünüm Yorumla Nükleerteori +1 yıl Olabilir. Yorumla Nükleerteori +1 yıl Bir daha gezmem zaten. Sıkıcıydı Yorumla Fernwehxx +1 yıl Sıkıcı mı 😳 Yorumla Nükleerteori +1 yıl Evet aşırı Yorumla
Wakwak41 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kocaeli Arkeoloji müzesi yüce Heraklesin mermer heykelini gördüm c. k. n. u kesmişler Müslüman ülke olduğumuz icin 1 0 Yorumla
26AHMET0026 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Çok güzel düşünmüşsünüz İstanbul Arkeoloji Müzeleri' ni şahsi kanaatimce mutlaka gezmelisiniz. Tekfur Sarayı' nı unutmuştum hatırlamış oldum. Bugün ben Beyoğlu' ndaki Masumiyet Müzesi' ni ziyaret ettim. 0 0 Yorumla
MichaelKnight Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiç müzeye gitmedim daha doğrusu gezmeye bile gidemedim 1 0 Yorumla
Cyyclax Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum demek ki milattan önce filan etmişim 1 0 Yorumla
MUAY7578 Takip Et Guru Yaş: 53 +1 yıl Oncelikle bulunduğunuz bölgedeki müzeleri ve sanat galerilerini gezmeyi tercih ediniz. 0 1 Yorumla Fernwehxx +1 yıl Öyle olmadığını kim söyledi? Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Neredeyse her müzeyi dolaştım gibi. 😃 Dolmabahçe olabilir son hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Birkaç ay önce veya 1 yıl kadar önce Mevlana Müzesine gitmiştim. 0 0 Yorumla
BaşkomutanMka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Belkahve Ata Anı Evi Müzesi - Kemalpaşa / İZMİR 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Baya oldu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
13 sene önce İstanbuldaki tüm müzeleri gezmiştim. Ondan beri sadece Beşiktaş müzesine gittim
https://i.ibb.co/hRSSvzD/DSC06887.jpg
Tüm muzeler iddialı oldu 😆
14 gün içinde
Listesi var mı acaba
Abim gezdiriyordu annemle beni. Liste tutmamıştım
Hadi ya kötü olmuş yine de tüm muzeler olduğunu sanmıyorum üzgünüm
Olabilir.
Bir daha gezmem zaten. Sıkıcıydı
Sıkıcı mı 😳
Evet aşırı
Kocaeli Arkeoloji müzesi yüce Heraklesin mermer heykelini gördüm c. k. n. u kesmişler Müslüman ülke olduğumuz icin
Çok güzel düşünmüşsünüz İstanbul Arkeoloji Müzeleri' ni şahsi kanaatimce mutlaka gezmelisiniz. Tekfur Sarayı' nı unutmuştum hatırlamış oldum. Bugün ben Beyoğlu' ndaki Masumiyet Müzesi' ni ziyaret ettim.
Hiç müzeye gitmedim daha doğrusu gezmeye bile gidemedim
Hatırlamıyorum demek ki milattan önce filan etmişim
Oncelikle bulunduğunuz bölgedeki müzeleri ve sanat galerilerini gezmeyi tercih ediniz.
Öyle olmadığını kim söyledi?
Neredeyse her müzeyi dolaştım gibi. 😃 Dolmabahçe olabilir son hatırlamıyorum.
Birkaç ay önce veya 1 yıl kadar önce Mevlana Müzesine gitmiştim.
İzmir Arkeoloji Müzesi.
Belkahve Ata Anı Evi Müzesi - Kemalpaşa / İZMİR
Herhalde Bursa da bir müze
Sanırım Kırklarelinde Atatürk köşkü
Baya oldu
Koç müZesi, tek geçerim
Beylerbeyi.
Fotoğraf Müzesi
Topkapı