Diğer kadınları bilmem ama ben severim. Şiir en duygusal söz sanatıdır bana göre, birde bunu bana okuyacak kadar şiir sever birinin olması fazlasıyla etkileyici.
Merhaba , ben sevildiğimi sandığım kız arkadaşıma hep şiir yazıp şarkılar söylerken terk edildim , tam mutlu olacağım dediğim an bitti. Anlam veremiyorum kadınlar neden böyle herşeyin dengelisi veya hiçi isteniyor.
Ben şiirde yetenekli olduğun ve şiir sevdiğim için sevdiğim erkekte aradığım en önemli özellik şiirden anlaması idi nitekim benden daha usta olan böyle birini buldum efendim şiirler aşka tutku katar...🌿
Benim genelde kanlı şiirlerle aram iyi aşk şiiri okuyan bir erkekten belki etkilenmem. Deneyimlemediğim için bilmiyorum ama şu an benlik değil diyorum.
Şiir okuyan veya yazan kız bana çok çekici gelir bende zamanında şiirler yazıyordum duygularımı dizelerde anlatıyordum ama kızlar çok seçici mi sorusuda var akıllarda